Main menu

header

644 17 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Filmul de referință „Alien”, din 1979, realizat de Ridley Scott și care a făcut carieră, l-a avut printre protagoniști pe Yaphet Kotto. În vârstă de 77 de ani, actorul vorbește în premieră despre propriile întâlniri de gradul trei.

„Am fost vizitat de nenumărate ori”

Într-un recent interviu, Yaphet Kotto, care l-a interpretat pe inginerul Parker în clasicul „Alien” din 1979, face dezvăluiri șocante despre propriile experiențe cu viața extraterestră. „Am fost vizitat de nenumărate ori de când eram încă un copil. Este pentru prima dată când vorbesc despre asta cu altcineva în afară de soție, de rabin și de psiholog”, mărturisește starul, citat de „Daily Mail”.

„Avea un cap alungit”

Experiențele care implică extratereștri au început pentru Kotto pe vremea când era copil. Actorul povestește că avea 9 sau 10 ani și a fost pedepsit. În timp ce îi privea pe fereastră pe copiii care se jucau a văzut reflectată imaginea unei entități care stătea chiar în spatele său. „Avea aproape doi metri înălțime și un cap alungit. M-am întors, dar a făcut un salt și a dispărut. De atunci, au existat nenumărate episoade cu experiențe de acest fel, care au culminat cu intrarea mea în distribuția filmului «Alien»”, mărturisește Kotto.

„Mi-am pierdut memoria, cred că am fost răpit”

De-a lungul multor ani, actorul a fost „urmărit” de lumini ciudate, care rămâneau în preajma locuinței sale. „De fiecare dată când mă mutam, deasupra casei exista la un moment dat un cerc ca de fum care stătea în zonă pe cer. În mod cert nu erau nori, și aceste episoade au continuat ani la rând. De asemenea, mi-am pierdut și memoria în mai multe rânduri. Pur și simplu nu-mi mai amintesc ce s-a întâmplat între anumite momente și altele. De multe ori mă întreb dacă asta nu cumva înseamnă că am fost răpit”, adaugă starul.

„Un OZN răsturnat cu susul în jos”

Membrii familiei actorului au fost, de asemenea, martori la un astfel de incident straniu. S-a întâmplat în Filipine. Într-o zi, soția și câteva persoane care se aflau la sediul biroului actorului l-au strigat pe acesta cu voci panicate. Când a ieșit, Kotto a văzut din nou cercul de fum deasupra casei. Potrivit mărturiilor celor prezenți, apariția arăta ca „un OZN răsturnat cu susul în jos”. „Toți erau îngroziți. Câteva seri mai târziu am văzut din nou acel ceva ocupând aproape tot cerul de deasupra casei noastre”, adaugă actorul.

Convins că se vor dezvălui în curând

Kotto s-a abținut să vorbească despre experiențele personale referitoare la extratereștri, întrucât s-a temut că opinia publică îi va pune la îndoială motivele. Dar acum nu are filme sau cărți de promovat ori celebritate de cucerit, după cum afirmă. În plus, starul este convins că extratereștrii se vor dezvălui lumii în curând. „Distrugem planeta. Dacă nu vom privi cu atenție spre ceea ce facem, ne vor ajuta ei să ducem distrugerea la capăt”, spune vedeta.

„Am avut experiențe extraterestre de la vârsta de 10 ani. Experiențe foarte stranii. Familia m-a dus la psihiatru, la preot, la rabin, dar eu știu că am văzut ce am văzut“ (Yaphet Kotto)