Main menu

header

641 19 2de Roxana Istudor şi Claudiu Melinte

Specialiștii în fenomene paranormale tind să afirme că toți oamenii au capacități extrasenzoriale, doar gradele diferă - unii sunt mai avansați, alții mai puțin.

Când sună telefonul și cine apelează

Foarte multe persoane pot indica momente în care au experimentat telepatia sau premoniția. Unora li se întâmplă mai des și mai pregnant, altora mai rar. Semnele cele mai puternice ale prezenței capacităților extrasenzoriale sunt, în opinia cercetătorilor, șase. Primul este capacitatea de a simți că urmează să sune telefonul și, mai mult, cine va fi apelantul. Dacă ați experimentat așa ceva cu exactitate, și mai ales de mai multe ori, este semn de premoniție accentuată.

Detaliile unui loc... necunoscut

Majoritatea oamenilor își fac griji pentru cei apropiați în mod constant. Dar când acest sentiment de neliniște se transformă într-o certitudine inexplicabilă, detaliată, confirmată de evenimente ulterioare, este vorba despre al doilea semn de capacitate extrasenzorială. Cei care au simțit-o știu că este mult mai mult decât o îngrijorare care poate fi combătută cu argumentele rațiunii. Un al treilea semn al faptului că o persoană este „paranormală” este acela că știe dinainte un loc în care urmează să ajungă. Totul este familiar, în detaliu, și au existat cazuri în care persoane ajunse pentru prima dată într-o locuință puteau descrie în amănunt, dinainte, cum sunt zugrăviți pereții sau unde se află anumite obiecte.

Viitorul apare în vis

Cu toții visăm, unii în culori, alții în alb-negru. Dar în cazul viselor celor cu capacități extrasenzoriale apare în vis chiar viitorul, așa cum se va petrece. Așa-numitele vise profetice, al patrulea reper al capacităților extrasenzoriale, sunt mai lucide, mai aprinse, mai detaliate și cu mesaje mai limpezi decât visele obișnuite. Cei care suspectează faptul că ar putea fi „paranormali” notează aceste vise, tocmai pentru a le putea corobora cu realitatea. Aceleași calități pot fi puse și în dreptul celor care știu totul despre istoricul unei persoane (chiar al unui obiect în multe cazuri) doar atingând-o. În cazul în care cineva furnizează detalii pe care nu ar avea de unde să le știe despre entitatea sau ființa pe care a atins-o, cu siguranță este vorba despre un al cincilea reper al unei deosebite capacități extrasenzoriale.

Avertismente care se confirmă în realitate

Dacă le spuneți cu regularitate celor apropiați ce urmează să li se întâmple, iar aceste avertismente se petrec în viața reală, acesta este cel de-al șaselea reper al capacității extrasenzoriale deosebite. Și nu este vorba despre deducții generate de faptul că îi cunoașteți pe acești oameni foarte bine, ci despre certitudini inexplicabile, sentimente puternice care vă determină să le atrageți atenția în legătură cu viitorul. Iar dacă ceea ce spuneți se și confirmă, este vorba, fără îndoială, despre capacitate extrasenzorială.