Main menu

header

636 19 5de Silviu Ghering

Ministerul Apărării din fosta URSS a lucrat în anii ’80 la un proiect secret pentru a crea o ființă cu puteri supraomenești, paranormale, cu ajutorul unor extratereștri. Chiar șeful acestui proiect de neimaginat a dezvăluit cum au fost contactați extratereștrii și care e părerea acestora despre oameni.

Unitatea Militară Specială 10003

Alexei Savin, general-locotenent în rezervă, a fost cel „ales” să aducă povestea la lumină. Savin a lucrat în Ministerul Apărării și a declarat unor ziariști de la „Pravda” că activitățile paranormale intraseră în linie dreaptă în Armata sovietică și în KGB din 1983, când ministrul Apărării de atunci a permis antrenarea unor soldați pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapidă a soldaților răniți etc. În decembrie 1989 (exact când Gorbaciov se ostenea să înlocuiască regimurile comuniste totalitariste cu unele cu față umană), a luat ființă Unitatea Militară Specială 10003, din ordinul șefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, având doar zece ofițeri paranormali, cei mai buni dintre cei buni. Aceștia au reușit să contacteze o civilizație extraterestră după ce au existat mai multe apariții OZN în zona de antrenament din Vladimirovca, raionul Cahul, Republica Moldova!

Tot femeia a fost cheia!

Vasili Eremenko, general-maior și profesor emerit al Academiei de Securitate, Apărare și Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe această temă. Pe vremea URSS-ului, era ofițer KGB și superviza tehnologia aeronautică: „Am învățat cum să chemăm aceste OZN-uri în Vladimirovca. Era de ajuns să facem mișcări masive de trupe și să transportăm echipamente. În astfel de cazuri, apăreau sigur”. Generalul Alexei Savin vine și completează mărturia lui Eremenko: „«Ademenirea» OZN-urilor a făcut parte din experimentele Unității Militare Speciale 10003”. Care a avut ca prim obiectiv descoperirea unor metode de a îmbunătăți activitatea creierului. „În cadrul cercetărilor am ajuns la concluzia că omul este un sistem energo-informațional care captează informații din afara cognoscibilului. Pentru a identifica aceste «surse externe», s-au creat trei grupuri, unul de cercetători, al doilea de militari și al treilea de femei. Acest al treilea grup a făcut cele mai multe descoperiri în domeniu, dezvoltând capacități extrasenzoriale incredibile. Șefii au cerut contactarea unor civilizații extraterestre. Și am reușit. Am reușit să aducem creierul pe o anumită frecvență, care i-a permis să fie pe aceeași lungime de undă cu o civilizație extraterestră”, a explicat Savin.

Întâlniri reale de gradul III

Rezultatul a fost impresionant. Șase participanți la experiment au primit aprobare de la extratereștrii contactați să aibă „o întâlnire de gradul III”. Doi au fost primiți pe navele acestora. Extratereștrii le-au permis gradual acest contact, dar, odată stabilită relația de încredere, au existat discuții despre structura formei lor de guvernământ, a educației. Nu s-a putut obține nicio informație de natură militară. „Civilizația umană nu este de interes pentru ei. Suntem parte din Univers și trebuie să ne supravegheze pentru a nu ne distruge pe noi înșine sau alte civilizații apropiate, dar, altfel, suntem ca niște copii mici pentru ei”, susține Savin realitatea năucitoare pe care a deconspirat-o...

„Acum patru ani am reluat programul cu succes și continuăm această muncă. Oameni cu înzestrări paranormale sunt încă prezenți în industria apărării Rusiei“ (Alexei Savin)