Main menu

header

589 19 1de Gabriela Niculescu

Psihologul și specialistul în terapii alternative Stelian Chivu, creatorul piramidei duble din Galați, a călătorit în multe locuri sacre din lume şi în zone aflate pe reţelele şi nodurile Hartmann. Însă, şi la noi în ţară există numeroase zone deosebit de încărcate energetic. Acestea sunt numite „locuri vindecătoare” datorită câmpului magnetic benefic ce există în ţinuturile respective. Avem locuri bune, sacre, dar şi locuri rele sau blestemate, cum erau numite înainte. Câmpul magnetic benefic influenţează, echilibrează şi vindecă dezechilibrele, blocajele şi chiar unele boli fizice manifestate în corp. Despre aceste locuri sacre și vindecătoare din România ne-a vorbit Stelian Chivu (medalion).

„Sfinx înseamnă păzitor”

Există un câmp magnetic al corpului uman şi un câmp magnetic al planetei Pământ. Zonele cu un câmp magnetic benefic pot vindeca organismul uman prin interacțiunea acestor câmpuri magnetice, şi de aceea au primit numele de „locuri vindecătoare”. Aceste locuri erau cunoscute de cei iniţiați încă din cele mai vechi timpuri. România are multe astfel de locuri, unele sunt cunoscute, altele mai puţin. De exemplu, România are 12 Sfincşi principali. Trebuie să știți că Sfinx înseamnă păzitor, poartă către locurile sacre. Nu toate locurile însă au rămas la fel. În prezent, oamenii de ştiinţă au alcătuit noile hărţi cu liniile magnetice ale Terrei. Dovadă o fac şi păsările migratoare, care şi-au schimbat rutele de zbor, sau bancurile de peşti care „eşuează inexplicabil”. Păsările şi peştii, în deplasările lor, folosesc GPS-ul natural al Pământului, liniile magnetice, care se schimbă în anumite conjuncturi precum exploziile solare, mişcările tectonice puternice și altele.

„Au crescut alarmant bolile autoimune, depresiile, fobiile”

589 19 2Faptul că în ultimul timp s-au amplificat exploziile solare influenţează şi Pământul. Soarele, prin exploziile sale, trimite asupra Pământului energie luminoasă, electrică, informaţie, dar şi energie magnetică ce influenţează câmpul magnetic al Terrei. Trăind pe această planetă, inevitabil suntem influențați de câmpul său magnetic. Dar sunt persoane care înţeleg greşit, în sens negativ, aceste influenţe. Un câmp magnetic puternic este benefic, dar amplifică şi anumite aspecte latente existente în noi, ce pot duce la apariţia unor boli fizice, emoţionale sau mintale. Tocmai de aceea, în ultima vreme, au crescut alarmant bolile autoimune, depresiile, fobiile, stările anxioase, fluctuaţiile emoţionale şi mintale. Toate acestea, dacă sunt însoţite de emoţii de frică, duc la dezechilibre greu de trecut, pentru că „ce semeni aceea culegi”. Dacă sunt înţelese, acceptate, luate ca ceva trecător şi vindecător, vor fi mult mai uşor de depăşit şi de vindecat.

„Avem regiuni energetice grupate chiar pe diferite suferinţe”

La mine vin tot mai mulţi pacienţi cu astfel de manifestări de genul fobiilor, atacurilor de panică, depresiilor și al altor asemenea afecțiuni. După efectuarea anumitor psihoterapii, am constatat că deplasările în locurile vindecătoare aduc echilibrările magnetice necesare la nivel fizic, emoţional şi mintal. Am mers, de exemplu, cu un grup de pacienţi care acuzau stări acute de claustrofobie şi agorafobie într-o peşteră, unde am rămas mai bine de 12 ore. După un anumit gen de psihoterapie, am făcut verificarea rezultatelor, şi succesul a fost total, pacienţii s-au vindecat complet şi definitiv. Sunt foarte multe regiuni energetice la noi în ţară, grupate chiar pe diferite afecţiuni. Există, de exemplu, un loc numit Axis Mundi al planetei. Este vorba despre „Furca lui Neptun”, format din cele trei vârfuri: Omu, Ocolitu şi Găvănosu, despre care ştiu doar cei care iubesc muntele şi îl respectă.

„Organizez tabere şi excursii spirituale”

589 19 3Sunt multe alte puncte, locuri în care am făcut cercetări şi măsurători cu aparatură performantă, dar pe care nu le putem enumera tocmai din respect pentru ele. Le abordăm însă pe larg în taberele şi în excursiile spirituale pe care le organizez frecvent. În această vară, am organizat Tabăra Iniţiatică de Vindecare într-o zonă cu un mare potenţial energetic. Cei care au ajuns acolo au asistat la propria vindecare, echilibrare şi evoluţie spirituală. Programul taberei a fost minuţios analizat şi integrat energiilor locului. S-au făcut multe psihoterapii, echilibrări energetice, vindecări cu ajutorul energiilor din locurile sacre, drumeţii uşoare şi multe altele. Am făcut chiar și o evaluare, înainte și după tabără, a stării de sănătate a câtorva persoane cu ajutorul unui aparat performant ce examina diverse organe, iar rezultatele au fost extrem de diferite, net îmbunătățite la toate persoanele analizate. Așadar, învățați să lăsați Mama Natură să vă vindece şi veți deveni armonioși aidoma ei!

„Învățați să lăsați Mama Natură să vă vindece şi veți deveni armonioși aidoma ei“

„Există un loc numit Axis Mundi al planetei, «Furca lui Neptun», format din cele trei vârfuri: Omu, Ocolitu şi Găvănosu, despre care ştiu doar cei care iubesc muntele şi îl respectă“

„Grupa de studiu are ca scop ridicarea nivelurilor sănătăţii, emoţional şi mintal“

Stelian Chivu organizează nu doar tabere spirituale, ci și întâlniri săptămânale în Galați, cu Grupa de studiu, la care abordează diverse teme. „Grupa de studiu a apărut ca urmare a cererii mai multor persoane de a învăța, de a înțelege, de a verifica și de a aplica anumite lucruri. Asta a făcut ca, din 1992, să funcționeze această Grupă de studiu, care se pliază pe energia, necesitatea și dorințele grupului, pentru că, de-a lungul anilor, am căpătat o experiență vastă. Studiul are ca scop ridicarea nivelului sănătății, nivelului emoțional și mintal, acestea fiind lucruri demonstrate pe oamenii care participă. Nu contează vârsta sau pregătirea intelectuală, ci bunul-simț și dorința de a te însănătoși. Grupa de studiu are loc o dată pe săptămână, și poate vom face una și în București. Să înțeleagă lumea despre ce este vorba concret, dau un exemplu de subiect analizat la grupă: legile spirituale ale prosperității. Fiecare lege a fost luată, explicată și exemplificată pentru fiecare persoană în parte. Așa se procedează cu fiecare temă abordată în parte”.