Main menu

header

618 3 3de Roxana Istudor şi Claudiu Melinte

Testul ADN, folosit pentru a identifica atât de multe despre o persoană (de la flora microbiană până la arborele genealogic!), a intrat în atenția cercetătorilor care dezvoltă dispozitive pentru nutriție și stil de viață sănătos. Așa a apărut Habit.

Personalizați felul în care vă hrăniți

Cu ajutorul dispozitivului Habit, vă puteți crea planuri nutriționale ideale, perfecte pentru metabolismul propriu, pentru preferințele alimentare și pentru menținerea unui stil de viață sănătos și a bunei funcționări a organismului. Pe scurt, aparatul vă permite să vă personalizați felul de a vă hrăni. În momentul în care achiziționați Habit, aveți posibilitatea să aflați, cu ajutorul testării ADN, care sunt reperele funcționării biologice proprii și cum funcționează metabolismul atunci când îi oferiți carbohidrați, de pildă. În funcție de acești markeri, se determină un profil nutrițional personalizat, care identifică alimentele și nutrienții care vi se potrivesc cel mai bine, împreună cu un program de antrenament nutrițional. Toate acestea se pot transforma într-un proiect pe termen lung, cu ajutorul căruia să vă hrăniți cu combinațiile perfecte atunci când gătiți acasă sau să știți exact ce să comandați din oraș.

Meniul perfect, livrat acasă

Habit este dispozitivul pe care îl pune la dispoziție o companie care se ocupă de întregul lanț, de la testul ADN la felurile indicate. Mai precis, după prelevarea de acasă, mostrele sunt trimise de companie la un laborator, apoi, pe baza rezultatelor, se întocmește un plan de nutriție unic, ideal pentru fiecare persoană în parte, care este transmis utilizatorului. Acesta are la dispoziție, pe lângă toate informațiile relevante despre felul în care organismul testat reacționează la alimente, și posibilitatea, oferită tot de producătorul dispozitivului, de a comanda felurile cel mai potrivite, întrucât compania poate oferi clienților și chefi pregătiți să vă ajute să urmăriți întocmai planul nutrițional ideal. Așadar, după 20 de minute, puteți afla cu maximă precizie ce vă face bine și ce nu din ceea ce mâncați - Habit vine cu elementele care vă ajută să înțelegeți aceste rezultate ale testării - apoi puteți comanda de acasă meniul ideal pentru a vă menține sănătoși și în formă, arată mindbodygreen.com.

„Dacă veți începe să vă hrăniți sănătos, veți fi plăcut surprinși cât de ușor este să pierdeți în greutate“ (Subodh Gupta)