Main menu

header

866 29 1de Roxana Istudor şi Daniel Şuta

Defectele fizice ale unora dintre cele mai faimoase staruri sunt o aducere aminte a faptului că, în ciuda strălucirii și a sumelor enorme cheltuite pentru imaginea perfectă, aceste vedete sunt, totuși, la fel ca alți oameni cu diverse diformități, mai mari sau mai mici.

Mark Wahlberg are un mamelon în plus

Zvonurile care circulau dacă Harry Styles avea sau nu patru mameloane au fost stinse atunci când vedeta a confirmat că, de fapt, așa este. A avea mai mult de două mameloane este o afecțiune recunoscută, știută sub numele de politelie, pe care Styles o împărtășește cu mai multe celebrități. Una dintre cele mai cunoscute este Mark Wahlberg, care are un mamelon în plus, „de mărimea celui al unui copil”, după cum afirmă starul din „Pentru toți banii din lume”, și care a ieșit în evidență în 2007, la o filmare.

Denzel Washington și degetul îndoit la 45 de grade

866 29 2Cântăreața Kesha s-a născut cu… o coadă, așa cum a dezvăluit public cu ceva vreme în urmă. „Am avut o coadă când m-am născut. Era mică, apoi mi-a fost tăiată”, a povestit vedeta pop, care a pornit într-o campanie de a-i convinge pe oameni să se împace cu felul în care arată, chiar dacă nu „cadrează” cu normele. La rândul său, faimosul Denzel Washington are un deget strâmb, îndoit, la articulația de jos, la 45 de grade spre exterior față de celelalte. Starul și l-a rupt în timpul unui joc de baschet din copilărie și nu s-a vindecat corect niciodată. Astăzi, Washington îl numește „degetul magic”.

Megan Fox are unghiile prea late

866 29 3Tot despre degete este vorba și în cazul lui Ashton Kutcher. Mai precis, actorul are degetele de la piciorul stâng lipite. „Am degetele de la picioare conectate! Când totul este atât de frumos, ceva trebuia să se încurce!”, a glumit Kutcher, la BBC. Cât despre Megan Fox, splendida actriță din „Transformers” are o anomalie la ambele mâini, care a generat multe duble: actrița are o afecțiune cunoscută sub numele de brahidactilie, care îi scurtează degetele mari ale mâinilor, acestea având unghii foarte late. Fox a împărtășit la un moment dat o teorie a mamei sale, care presupunea că defectul provine din faptul că a mâncat ton în fiecare zi cât a fost însărcinată cu actrița. De o diformitate la nivelul mâinilor suferă și Gemma Arterton, binecunoscuta fată Bond care s-a născut cu un deget în plus la fiecare mână, din cauza unei afecțiuni rare, moștenite din familie, și care necesită corecții la filmări.

Joaquin Phoenix și buza despicată… din naștere

Mila Kunis a suferit mult timp de o afecțiune din cauza căreia mulți ani nu a văzut deloc cu un ochi. Mai mult, ochii actriței se diferențiază ușor, cel drept fiind de culoare verzuie, iar cel stâng căprui. Actrița a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și corecta vederea, dar o mică diferență între cei doi ochi este încă vizibilă. La rândul său, contrar zvonurilor de lungă durată, cicatricea de pe buza lui Joaquin Phoenix nu a fost rezultatul unei despicături reparate, ci este un semn de naștere. Această diformitate nu l-a împiedicat pe Phoenix să joace roluri memorabile și să câștige un Premiu Oscar.

Gerard Butler, cu o ureche ieșită mai în afară

Pe vremea când era doar un copil, Matthew Perry și-a prins degetul mijlociu de la piciorul drept într-o ușă și a rămas fără jumătate din el. Ca o coincidență, ani mai târziu, personajul interpretat de actor în seria de succes „Prietenii tăi” a pățit un accident oarecum similar. Cât despre Gerard Butler, vedeta din „300. Eroii de la Termopile” nu a știut că are un defect până când și-a bărbierit capul pentru rolul din „Lara Croft Tomb Raider” și s-a observat că una dintre urechi ieșea în afară mai mult decât cealaltă. Pentru filmări, make-up artiștii au fost nevoiți s-o „lipească”. Ulterior, Butler a pus acest defect pe seama unei intervenții chirurgicale din copilărie.

Kate Bosworth își ascunde heterocromia cu lentile de contact

Dermot Mulroney a afișat o cicatrice proeminentă deasupra buzei în toți anii săi ca actor. Starul avea 3 ani când s-a împiedicat și a căzut pe o farfurie spartă, cu care încerca să ducă mâncare iepurilor pe care familia sa îi avea acasă. Nici strălucitoarea Kate Bosworth nu este ferită de un defect: actrița din „Autobuzul 657” s-a născut cu heterocromie și, ca urmare, are un ochi albastru și unul căprui. Cele mai multe dintre rolurile sale au implicat utilizarea de lentile de contact, pentru a ascunde această diformitate.

Forest Whitaker a moștenit ochiul lăsat de la tatăl său

866 29 4Tot despre defecte la nivelul ochilor se poate vorbi și în dreptul altor superstaruri. Legendara Elizabeth Taylor a fost unică pentru aspectul său uluitor și pentru că avea ochi violeți, cu două rânduri de gene. Dar la bază, aceasta a fost o diformitate - o mutație genetică, cunoscută sub numele de distichiază. Și „Superman” Henry Cavill are ochiul drept albastru, iar cel stâng parțial căprui, deoarece actorul are heterocromie. La rândul său, Forest Whitaker, care are un defect vizibil la unul dintre ochi, pune această diformitate tot pe seama unei modificări genetice, despre care starul afirmă că a moștenit-o de la tatăl său. Deși nu a considerat că este o problemă estetică, vedeta din „Minți criminale. Comportament suspect” s-a supus totuși unei intervenții chirurgicale, pentru că ochiul stâng foarte lăsat ajunsese să-i afecteze vederea.

Owen Wilson și nasul „format” de lovituri

866 29 5Padma Lakshmi era doar o adolescentă când a supraviețuit unui accident de mașină. S-a ales cu o cicatrice enormă, care îi străbate brațul drept. Chiar și cu acest semn, Lakshmi și-a edificat o carieră de succes nu numai ca personalitate tv, ci și ca model. La rândul său, Owen Wilson, îndrăgit în toată lumea pentru rolurile sale savuroase în pelicule ca „Spărgătorii de nunți”, este cunoscut pentru forma curioasă a nasului său. Doar că actorul nu s-a născut astfel: forma actuală a nasului lui Wilson este o urmare a unor serii de lovituri primite, ale căror cauze au rămas, totuși, necunoscute…

Tilda Swinton îşi numeşte cel de-al treilea mamelon „semnul de vrăjitoare“

Karolina Kurkova, „înger“ Victoria’s Secret fără… buric

866 29 6Patricia Heaton, vedeta din „Beethoven”, nu are buric. Diformitatea este rezultatul unei intervenții chirurgicale prin care actrița a fost nevoită să-și repare abdomenul afectat de mai multe operații de cezariană. Deși pare greu de crezut, nici măcar modelul Victoria’s Secret Karolina Kurkova nu este perfecțiunea întruchipată. Vedeta a suferit în copilărie o intervenție chirurgicală în urma căreia nu mai are nici ea buric. Dar asta nu a împiedicat succesul: de fiecare dată când Karolina apare în fotografii, defectul este „rezolvat”... digital!