Main menu

header

863 27 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Numele mari din showbiz-ul internațional au tradiții speciale de Sărbători. Cu începere de la Ziua Recunoștinței, sezonul sfârșitului/începutului de an le găsește pe celebrități petrecând sub aceleași auspicii ale apropierii de familie, înconjurate de copii și părinți, de dulciuri și cu bradul de Crăciun în preajmă.

Gwyneth Paltrow gătește alături de cei mici

Actrița Gwyneth Paltrow mărturisește că, de Crăciun, tot ce se întâmplă la ea acasă este „foarte tradițional”. „Gătesc mult de Sărbători. Toate mirosurile, vinul fiert, garniturile pentru curcan, podoabele făcute de noi pentru brad, toate fac parte din atmosferă. Copiii mei sunt foarte implicați în bucătărie, în special fiul meu, Moses. Îi place să gătească și este foarte serios, are multă răbdare. Mă ajută să cântăresc ingredientele și este foarte bun la treburile din bucătărie. De Sărbători ne place să avem toată familia în preajmă”, spune vedeta din „Shakespeare îndrăgostit”.

Kate Hudson și bucuria cadourilor

863 27 2Vedeta din „Cum să scapi de un tip în zece zile” se bucură ca un copil, alături de ceilalți membri ai familiei, mari și mici, de toate cadourile pe care le implică Sărbătorile. În familia actriței este o adevărată frenezie a cutiilor cu surprize, în fiecare an. „Moș Crăciun vine și le lasă cadouri copiilor în aer liber. Uneori, Moșului îi place să împacheteze câteva dintre ele, dar de obicei rămân deschise, astfel încât cei mici să poată vedea ce este înăuntru. Primul lucru pe care îl facem cu toții în ziua de Crăciun este să ne uităm în șosetele cu cadouri și să constatăm ce a observat Moș Crăciun despre noi în anul care a trecut. Adulții primesc daruri foarte amuzante în fiecare an”, detaliază actrița.

Selena Gomez oferă și primește daruri hilare

De Sărbători, Selena Gomez este alături de familie și are tradițiile bine definite. „În fiecare an facem bricolaj, de regulă un elefant alb și, de obicei, le oferim celor dragi tot felul de cadouri hilare. Adulții familiei se prostesc în toate felurile alături de copii, care sunt mai fericiți ca niciodată cu atâtea cadouri și un munte de mâncare bună. Sărbătorile sunt acel moment în care mă bucur de frumusețea vieții alături de familia mea”, detaliază vedeta din „Vecini de coșmar 2”.

Brooke Shields mută mobila pentru a da spațiu jocurilor copiilor

Frumoasa actriță din „Agenții de rezervă” începe sezonul Sărbătorilor cu reuniunea de familie de Ziua Recunoștinței, iar până la Crăciun mută mobila din casă pentru a pregăti o întâlnire cu familia extinsă, cu o masă mare și mult spațiu pentru jocul copiilor. „Mâncăm împreună, petrecem timp minunat la mine acasă, facem toasturi și ne dăruim… unul altuia! Ne alegem cu bilețele dintr-o pălărie și practic nu ne facem cadouri, ne dăruim reciproc câte o persoană dragă pe post de cadou de Crăciun”, explică Brooke o tradiție tipică familiei sale.

Reese Witherspoon face căsuțe de turtă-dulce

863 27 3Una dintre cele mai iubite și mai de succes actrițe de la Hollywood, Reese Witherspoon, devine o mămică foarte specială de Sărbători. „Unul dintre lucrurile mele preferate în această perioadă a anului este să decorez casele de turtă-dulce împreună cu copiii mei. Pe deasupra, mâncăm cu toții foarte multe bomboane”, mărturisește amuzată actrița din „Walk the Line. Povestea lui Johnny Cash”.

Kyle MacLachlan își vizitează toate rudele

Celebrul actor din serialul „Twin Peaks”, Kyle MacLachlan, împreună cu soția sa, Desiree Grubeher, își plănuiesc din timp vizitele de Sărbători la rude. „Avem o tradiție - ne împărțim vacanțele și zilele libere din sezonul Crăciunului. Ziua Recunoștinței o petrecem în Miami, împreună cu socrul meu, apoi facem o mare vizită de Crăciun, care îi include pe toți membrii familiei, care sunt în zona Seattle. Îmi vizitez frații pe rând și râdem până ne doare stomacul, la tot felul de glume”, detaliază Kyle.

Kate Mara se uită la filme în pijama

Actrița din „Iron Man. Omul de oțel 2”, Kate Mara, își petrece fiecare Crăciun la New York. „De Sărbători mă întorc mereu în orașul în care am copilărit și petrec împreună cu familia. Este ceva foarte important pentru noi toți. Oriunde ne aflăm prin lume, toți zburăm spre casă de Crăciun. Chiar și cu un copil de 6 luni, efortul merită din plin. Una dintre tradițiile noastre preferate este să ne uităm la multe filme, în pijama. Asta nu s-a schimbat niciodată”, povestește Kate Mara.

Jane Seymour își cheamă la masă foștii iubiți, cu familiile lor

863 27 4Faimoasa actriță din „Doctor Quinn”, Jane Seymour, care se menține într-o formă de zile mari la vârsta de 70 de ani, are o tradiție ieșită din comun de Sărbători. „Mai întâi, invit toți foștii iubiți și familiile lor, cu copii cu tot, la o masă mare de Ziua Recunoștinței - se adună de obicei circa 40 de persoane. Apoi, pe toată perioada Sărbătorilor, vin la noi prieteni apropiați, pe care îi considerăm tot familie. În fiecare an este minunat”, a spus fosta Bond girl pentru „Us”.

Anthony Anderson face mâncare pentru 40 de persoane

863 27 5Îndrăgitul actor din seria „Transformers”, Anthony Anderson, pregătește în fiecare sfârșit de an, împreună cu vărul său, care este chef, mâncare pentru familia extinsă. „De Sărbători, toată lumea vine la mine acasă - în jur 40 de persoane de Ziua Recunoștinței și de Crăciun. Gătesc împreună cu vărul meu, Christopher, care face sosurile, pentru că la acest capitol mai am nevoie de perfecționare. În rest, eu fac toată treaba”, glumește Anthony.

Miley Cyrus joacă fotbal cu tatăl său

Nonconformista Miley Cyrus își petrece Sărbătorile într-un mod special - joacă fotbal la ferma tatălui său, Billy Ray Cyrus. „Tradiția noastră atunci când merg acasă de Sărbători este să jucăm fotbal afară. Nu ratez asta niciodată, pentru că unele dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am sunt din aceste momente petrecute de Sărbători de-a lungul anilor”, spune cântăreața.

În fiecare an, de Sărbători, Lesley Ann Warren, actrița din „Victor/Victoria“, împodobește împreună cu membrii familiei cel mai înalt arbore de pe proprietate, într-o tradiție pe care o menține de trei decenii

Goldie Hawn şi Kurt Russell citesc în faţa şemineului

863 27 6Una dintre cele mai faimoase familii de la Hollywood, cea a cuplului Goldie Hawn şi Kurt Russell, are o tradiție fermecătoare de Sărbători. „Crăciunul este cel mai mare eveniment. Întâi de toate, tăiem bradul în Ajun, apoi îl decorăm, cei mici își așază șosetele în fața șemineului, pornim focul și ne așezăm să citim povești. Nepoții încep să devină agitați tot așteptându-l pe Moș Crăciun, iar a doua zi, când se trezesc, dau fuga la cadouri și începe vuietul în toată casa. În zilele de sărbătoare întotdeauna mâncăm copios”, povestește starul din „A fost odată la... Hollywood”.