Main menu

header

792 32 1de Gabriela Militaru şi Adrian Barna

„Să dăruiești înapoi”, pare să fie deviza multor celebrități. Starurile sunt adulate de oameni de pe tot cuprinsul Pământului, însă, pentru unele dintre ele, este vorba despre o admirație reciprocă. Celebrități precum Angelina Jolie, Leonardo DiCaprio sau Keanu Reeves adoră să-și arate recunoștința față de fani. Unii dintre ei, chiar fac și eforturi serioase pentru a-și asigura admiratorii de toată prețuirea lor.

Angelina Jolie

Angelina Jolie, de exemplu, nu mai prididește să apară în fotografii alături de fanii săi. Ori de câte ori este la un eveniment public, frumoasa actriță, în vârstă de 45 de ani, se oprește să stea de vorbă cu admiratorii ei. Și cum vremea autografelor a cam trecut, actrița se adaptează și face poze cu cât mai mulți dintre ei. Mai mult decât atât, actrița din „Maleficent”, se asigură că fotografiile sunt cât mai bine realizate, așa că se oferă personal să facă un selfie, spre încântarea fanilor ei. Gestul actriței este cu atât mai frumos, cu cât aceasta nu spune nu unei fotografii chiar și când se află în mașină. Nu puține au fost situațiile în care actrița a oprit vehiculul doar ca să apară într-o fortografie cu un admirator.

Leonardo DiCaprio

792 32 2La fel de darnic cu fanii săi este și Leonardo DiCaprio. Fie că este vorba despre un grup mai mare de admiratori sau doar cu o fetiță care îi cere o fotografie, actorul, de 45 de ani, are mereu timp pentru așa ceva. Și nu contează nici locul unde se află. În felul acesta, actorul din „Titanic” apare în nenumărate fotografii în lifturi, la meciurile de tenis sau chiar pe o terasă a unui zgârie-nori. Și mai mult decât atât, Leo are grijă ca fotografiile să iasă bine, așa cum s-a întâmplat, la un moment dat, pe când era la US Open și o fată a cerut să facă o fotografie cu el. Nu doar că actorul a acceptat, dar a fost dispus să și repete fotografia când fetiței i s-a părut că nu ieșise tocmai bine.

Keanu Reeves

792 32 3Deși se spune că actorul Keanu Reeves, 55 de ani, este un personaj introvertit, acesta se pricepe foarte bine să facă surprize, ceea ce nu s-ar putea spune despre o persoană interiorizată. Actorul din „Matrix” a șocat realmente o familie din Louisiana, în iulie 2019, când a oprit mașina să facă fotografii. Actorul se afla în zonă pentru o filmare, iar o familie de admiratori îi lăsase un mesaj vizibil în fața casei pe care scria „Îmi tai răsuflarea!”. Prin urmare, Keanu a găsit oportun să le ofere admiratorilor ceea ce ceruseră. „O mașină s-a oprit în fața casei. Era chiar el. Doamne Dumnezeule”, a scris pe Twitter unul dintre membrii familiei.

Chris Hemsworth

792 32 4Chris Hemsworth este și el un star popular care, nu doar că face selfie-uri cu fanii, dar îi și ajută pe admiratorii săi, în același timp. Actorul se afla la cățărat cu antrenorul său în munții din Australia când s-a intersectat cu unul dintre fanii săi care întâmpina dificultăți pe traseul ales. Prin urmare, actorul, de 37 de ani, nu doar că l-a ajutat pe bărbat, dar s-a oferit și să îl transporte cu elicopterul său personal. „Când cățăratul te duce la o cursă cu elicopterul”, a scris bărbatul pe contul său de Instagram.