Main menu

header

754 18 1de Carmen Ciripoiu şi Sorin Dumitrescu

Ce bețe în roate va pune Mercur retrograd în Scorpion zodiilor în perioada 31 octombrie - 20 noiembrie 2019? Timp de 21 de zile, există riscul să apară diverse controverse, dar și discuții în contradictoriu, iar aparatele alimentate cu energie să se strice. Există însă și o parte frumoasă, și anume faptul că mersul retrograd al planetei Mercur vă oferă șansa să reparați greșelile din trecut în ceea ce privește comunicarea, gândirea, logica, învățarea, comerțul, transportul. Ce influență are Mercur retrograd în Scorpion în funcție de ascendentul natal, aflați de la astrologul Cristina Dobre (medalion).

Nu luați decizii importante și fiți atenți la semnarea contractelor

Pentru a trece cu bine peste aceste zile, evitați luarea unor decizii importante sau semnarea de contracte, comunicați cu blândețe, evitați speculațiile, aveți grijă la cheltuieli, mai ales atunci când nu aveți portofelul plin, nu faceți achiziții importante, fiți atenți în timpul călătoriilor la incidentele care pot apărea în mijloacele de transport, păstrați-vă calmul în caz de posibile întârzieri sau defecțiuni. Finalizați activitățile deja începute, reevaluați decizii sau planuri, dar aplicați-le și după 20 noiembrie 2019. Dacă sunteți atenți și deveniți fini observatori ai celor din jur, vă va fi ușor să-i deconspirați pe cei care vor să vă mintă sau să vă manipuleze.

Ascendent în Berbec Trebuie să fie recunoscători pentru ce au

Nativii cu Ascendentul în Berbec se pot confrunta cu frici, nemulțumiri, tensiuni sufletești. Este necesar să vă liniștiți mintea, să uitați de gândurile negative și să puneți în locul lor iubire și compasiune. Fiți recunoscători pentru ce aveți! Conștientizați ideile greșite în legătură cu gestionarea banilor sau a resurselor primite sau împrumutate pentru care nu ați muncit, altfel îi veți da înapoi. Nu sunt recomandate împrumuturile de la bancă sau de la alte persoane.

Ascendent în Taur Armonie și echilibru

754 18 2Pentru nativii cu Ascendentul în Taur este o perioadă de revizuire a opticii în relație cu ființa iubită și eventualii colaboratori. Pot ieși la suprafață diverse minciuni, gânduri răutăcioase din partea dumneavoastră sau a celor din jur. Răspundeți cu iubire și cu înțelepciune oricăror dialoguri ostile sau contradictorii. Aduceți armonie și echilibru acolo unde ceilalți nu sunt capabili!

Ascendent în Gemeni Se vindecă prin depășirea ideilor fixe

Nativii cu Ascendentul în Gemeni se pot simți neînțeleși de colegii de serviciu, subalternii sau meseriașii angajați să le repare diverse prin casă. Pentru că una spuneți și alta se poate înțelege, e important să verificați de fiecare dată că mesajul transmis a fost recepționat corect. Situațiile dificile sau bolile prin care treceți pot fi înțelese și depășite prin conștientizarea și înfrângerea traumelor emoționale, a ideilor fixe, negative.

Ascendent în Rac Fără distracție

Nativii cu ascendentul în Rac vor fi nevoiți să lase la o parte distracțiile și problemele minore și să se ocupe de proiectele rămase nerezolvate din trecut. Învățați să fiți creativi pe plan mental, apoi să vă puneți în practică proiectele. Sunteți tentați să vă dispersați energia în mai multe proiecte simultane și cu greu reușiți să finalizați măcar unul.

Ascendent în Leu Blocaje în comunicare

Nativii cu ascendentul în Leu pot resimți în această perioadă unele blocaje în comunicare din cauza unor stări emoționale foarte profunde greu de controlat. Comunicați-le celor apropiați stările avute. Stresul, depresiile, nefericirile provin din faptul că nu renunțați la vechiul tipar de gândire. Petreceți mai mult timp în intimitatea casei dumneavoastră.

Ascendent în Fecioară Simțul umorului îi scoate din impas

Pentru nativii cu ascendentul în Fecioară este o perioadă potrivită să învețe că, pe lângă comunicarea obișnuită, există și un limbaj intuitiv. Acesta le va permite să fie pe aceeași lungime de undă cu ceilalți și să-i înțeleagă. Simțul umorului și libertatea interioară vă pot scoate din orice situație jenantă.

Ascendent în Balanţă Grijă mare la bani!

Este o perioadă propice pentru nativii cu ascendentul în Balanță pentru înțelegerea mecanismelor mentale greșite care-i îndeamnă către acumularea în exces de bunuri și către avariție. Este necesar să-și administreze corect energia, emoțiile, banii, pentru a evita cheltuielile inutile. Este util să descopere adevăratele valori pe care această viață ni le oferă și să urmărească să fie recunoscători pentru ceea ce dețin.

Ascendent în Scorpion Introspectiva, indicată

Nativii cu ascendentul în Scorpion pot avea dificultăți în comunicare din cauza nerăbdării cu care se grăbesc să tragă concluzii. Și pentru că viața întotdeauna va restabili echilibrul, vor fi obligați să corecteze ceea ce a fost spus sau făcut greșit. Este o perioadă în care este indicat să privească în interior pentru a se regăsi cu adevărat. Când apare suferința, fiți atenți că viața vrea să vă învețe ceva.

Ascendent în Săgetător Depresii și temeri

În această perioadă, nativilor cu ascendentul în Săgetător li se pot amplifica depresiile, temerile, îndoielile, dacă evită să-și asume afirmațiile, ideile fixe și greșite din trecut. Doar prin înțelegerea lor se pot elibera de ele. Evitați să vă refugiați într-o lume interioară și să vă izolați de viața exterioară, fizică.

Ascendent în Capricorn Reevaluarea prieteniilor

Nativii cu ascendentul în Capricorn pot avea parte de tensiuni în comunicare cu falșii prieteni. Trebuie să analizeze mai bine relaţiile de prietenie şi să-și dea seama pe cine să se bazeze cu adevărat. Comunicați ideile relaxat și deschis și oferiți celorlalți libertatea de gândire și expresie pe care vi le doriți din partea lor.

Ascendent în Vărsător Atenția îi ține departe de probleme

Nativii cu ascendentul în Vărsător sunt provocați să-și evalueze ideile negative, tendința către lingușeală și atitudinile duplicitare ce pot apărea în relație cu șeful. Astfel, pot corecta nevoia de a părea mai mult decât sunt și nu-și vor mai asuma sarcini importante fără să fie capabili să le îndeplinească. Dacă sunt atenți, pot intui ușor avantajele sau dezavantajele pe care le au în negocieri. Nu este recomandată începerea unei afaceri noi.

Ascendent în Berbec Sinceritatea îi ajută

Nativilor cu ascendentul în Pești le este recomandat să se păstreze în lumina adevărului și a bunului simț. Bârfa, minciunile, încălcarea legilor pot fi taxate de cei din jur sau chiar de autorități. Corect este să vă recunoașteți greșelile atunci când vă sunt subliniate. Acum puteți găsi răspunsuri la întrebări de genul: „Care este relația mea cu Dumnezeu?”, „Respect, oare, legile pământești sau pe cele morale?”, „Sunt fericit/ă cu viața pe care o am?”.

Anul acesta, Mercur a fost retrograd de trei ori: 6-28 martie, 8 iulie - 1 august și 31 octombrie - 20 noiembrie