Main menu

header

742 31 2Fuego, artistul care-i mereu cu zâmbetul pe buze, are parte de o viaţă agitată din care nu lipsesc numeroasele spectacole şi emisiuni de televiziune. Aşa cum ştiţi, vedeta TVR 2 aduce în fiecare vineri, de la 17:45, şi sâmbătă, de la 14:00, show-ul „Drag de marea mea” şi filmează pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Drag de România mea”. În acelaşi timp, se pregăteşte pentru spectacolul de la Sala Palatului din București, de pe 15 noiembrie. Când obosește, artistul îşi încarcă bateriile prin... pictură. Nu de puţine ori Paul Surugiu - Fuego a mărturisit că o parte importantă din viață a petrecut-o pe șosele, spre diverse evenimente.

„Fac cu plăcere ceea ce fac! Niciodată nu mă plâng, oricât ar fi de greu sau de obositor! Îmi revin de multe ori, acasă, în liniștea căminului meu, pictând. Dar oricum ar fi, viața aceasta de artist nu e chiar atât de strălucitoare cum o văd toți, poleită cu succes și frumuseți. Jumătate din viața mea de până acum a fost pe drumuri. Dacă e să fac un calcul scurt, sunt milioane de kilometri parcurși. Am mers la publicul meu cu toate mijloacele de transport posibile și imposibile și știu fiecare părticică a României mele! Dar nu am nici o problemă cu asta, ba dimpotrivă, mă simt onorat! Și nu pot sta pe loc! Nu e în firea mea!”, spune Paul Surugiu - Fuego.

„Când apare rutina în carieră, înseamnă că tot ce ai construit s-a dus pe Apa Sâmbetei, pentru că nu mai poţi să transmiţi emoţie. În cazul meu, deşi s-au adunat mulţi ani de când cânt, automatismul nu a apărut. Muzica e şi azi limbajul pe care îl stăpânesc cel mai bine, posibilitatea mea de a mă exprima deplin. Râd şi plâng pe scenă şi transform fiecare concert într-o mare sărbătoare a sufletului. Când cânt, am tot ce vreau. Iar dacă la asta se adaugă şi un minimum de apreciere şi de reacţie din partea oamenilor, sunt cel mai fericit!”, a adăugat cântăreţul.

742 31 3Pe Fuego îl puteți vedea pe TVR 2 vineri, 9 august, de la ora 17:45, în show-ul „Drag de marea mea”, într-o formă maximă. Va veni cu o caleașcă pe plajă, se va juca zâmbind cu papagali și iguane, va cânta și va oferi un strop din frumusețea litoralului românesc. Îi vor fi alături prietenii Viorela Filip, cuplul Viorica și Constantin Chiurciu, dar și romanticul Gheorghe Gheorghiu!

Totodată, duminică, 11 august, de la ora 15:00, vă invităm să urmăriți o altă gală „Drag de România mea!”. Paul Surugiu - Fuego a pregătit un moment de colecție, pe versurile marilor poeți Adrian Păunescu și Dumitru Matcovschi, recitând emblematic „Repetabila povară”. Vom celebra și „al cincilea anotimp”, femeia, prin mai multe surprize și prin prezența unui romantic incurabil, unul dintre cei mai iubiți artiști români, Gabriel Dorobanțu. Soprana Bianca Ionescu, managerul Teatrului Național de Operetă și Musical, a pregătit un moment special și un duet de excepție alături de Paul Surugiu - Fuego. Printre artiştii invitaţi se numără Dora Gaitanovici, un muzician de excepție, alături de Lucia Dumitrescu, care va cânta o piesă dedicată mamei, în timp ce Paul Surugiu îi va aduce un omagiu Laurei Stoica. Folk-ul va fi reprezentat de Maria Gheorghiu.