Main menu

header

  La sfârşitul anului trecut, în SUA, se lansa filmul „Twilight”, cu Robert Pattinson şi Kristen Stewart în rolurile principale. Pelicula s-a clasat pe locul trei în clasamentul celor mai bine vândute bilete de cinema online din istorie, are încasări de peste 260 de milioane de dolari, depăşindu-le pe cele ale unor filme precum „Titanicul”.

Dragostea unui vampir

  Thriller-ul „Amurg” prezintă povestea Bellei, o adolescentă care se mută împreună cu tatăl său într-un orăşel din apropierea Washingtonului, unde se va îndrăgosti de seducătorul Edward.
  Viaţa fetei ia o întorsătură neaşteptată şi dramatică în momentul în care află că iubitul său şi familia acestuia sunt vampiri care au renuţat la vânatul oamenilor. Bella nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie.
Filmul este o primă ecranizare din seria celor patru cărţi ale scriitoarei Stephenie Meyer. „Este şocant că povestea mea inspiră atâţia oameni”, declara autoarea cărţii, care a fost surprinsă de amploarea lansării, rămânând cu gura căscată la miile de fani care au blocat străzile din Los Angeles. La 23 ianuarie a.c. a avut loc şi în România premiera filmului, aşa că puteţi urmări şi dumneavoastră în cinematografe interesanta poveste de iubire dintre o muritoare şi... un vampir.
Claudia Stan