Main menu

header

de Alice Ştefan

La petrecerea dintre ani, printr-o magie necunoscută, orice femeie devine o divă. Pentru a sublinia această calitate, vă prezentăm câteva modele superbe de rochii la modă, perfecte pentru noaptea de neuitat ce se apropie.

Alegeţi un model maxi, plisat şi pantofi înalţi
LBD sau „micuţa rochie neagră” este o piesă vestimentară ce nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei. În noaptea de Revelion renunţaţi însă la modelul simplu, tradiţional, şi alegeţi unul mai sofisticat. Atât femeile mignone, cât şi cele înalte pot miza pe o rochie maxi neagră, plisată, pe care să o combine cu pantofi înalţi, cu platformă. Dacă modelul este prevăzut cu top corset, este binevenit un colier masiv, cu un design preţios. Nu uitaţi de poşetă şi, poate, de un inel cu piatră supradimensionată.

Midi cu dantelă
Pentru acelea dintre dumneavoastră care îşi doresc un aspect rafinat şi elegant, recomandăm rochiile midi, din dantelă neagră. Acestea pot fi combinate cu nişte colanţi negru-mat şi pantofi din catifea neagră ori din piele întoarsă, neapărat cu toc înalt. Pentru un plus de stil, adăugaţi nişte mănuşi scurte din piele şi o capă cu mâneci fluture, înnobilată cu o broşă luxoasă.

Catifea şi perle
Rochia neagră din catifea este o altă opţiune superbă pentru petrecerea de Revelion. Pentru că materialul acesta este somptuos prin definiţie, cele mai potrivite croieli sunt cele minimaliste. O creaţie din catifea neagră merge combinată cu şiraguri de perle şi neapărat cu o capă scurtă din blană. Pentru această combinaţie, machiajul perfect este ruj roşu şi ochi „răsfăţaţi” cu eyeliner.

Nu veţi trece neobservată
Unii designeri spun că în 2012 o să fie supremaţia „micuţei rochii roşii”. Aşadar, de Revelion veţi fi superbe dacă alegeţi să purtaţi o asemenea creaţie.
Culoarea roşie este atât de feminină şi senzuală, încât cu siguranţă nu veţi trece neobservată.
Doamnele şi domnişoarele cu bust generos e bine să evite materialele satinate şi decolteurile prea generoase, în „V”, iar cele care, dimpotrivă, îşi doresc un piept mai evident, pot merge pe varianta croiului „un umăr”, decorat cu detalii ample, volane sau jocuri de volumetrii.
O rochie roşie merge combinată cu pantofi negri, aurii, argintii sau roşii. Dar atenţie! Trebuie să fie din aceeaşi nuanţă!
Dacă mergeţi pe varianta ton sur ton, spargeţi monotonia cu un plic metalic.
La această creaţie mizaţi pe un make up simplu, cu ochi conturaţi şi buze nude.

Varianta „bandaj”, la mare căutare
Modelul de rochie „bandaj” a înnebunit divele de la Hollywood! Probabil că nici Herve Leger, creatorul ei, nu se gândea că o să aibă un asemenea succes, dar iată că a dat lovitura! Vorbim despre o rochie elastică, ce se mulează perfect pe corp şi pune în evidenţă silueta într-un mod încântător. O poartă vedete mignone şi filiforme ca Inna, dar şi femei voluptoase precum Kim Kardashian sau Jennifer Lopez, aşa că de ce nu aţi alege-o şi dumneavoastră?

Optaţi pentru materiale peliculizate
Pentru o noapte specială e nevoie de o rochie deosebită. Dacă sunteţi mai îndrăzneaţă şi cu un accentuat simţ al modei, cu siguranţă veţi aprecia o rochie dintr-un material peliculizat.
Se poartă albastru cu irizaţii verzi, jad, fucshia, corai, camel sau ocru. Modelul poate fi mini sau midi, simplu sau cu un croi elaborat. Rochiile maxi metalizate nu arată atât de bine şi nu avantajează pe toată lumea. Mergeţi mai bine pe variantele paietate sau decorate cu cristale, rochii-spectacol în care o să arătaţi divin.
În acest caz, pentru un look de zeiţă, alegeţi un tip de machiaj sidefat.

- Coafura şi machiajul trebuie să fie în ton cu ţinuta.