Main menu

header

745 14 1de Valeria Roman

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea s-au căsătorit recent și au transpus în scenă o poveste de dragoste cum numai în filme vezi. Cei doi și-au intrat în rolurile de mireasă și de ginere în urmă cu o lună, pe 20 iulie, eveniment pentru care au început pregătirile cu şase luni înainte. Adelina a arătat superb în două rochii de mireasă pe care le-a comandat de la o celebră casă de modă din Spania, iar Virgil a dat și el șah mat la eleganță cu cele două costume, brodate manual în India. Deși totul a fost organizat în cel mai mic detaliu, ziua cea mare nu a fost lipsită de emoții. Despre momentele care i-au făcut inima să bată mai tare, luna de miere și planuri în calitate de soție, ne-a povestit proaspăta doamnă Adelina Ioana Pestrițu Șteblea într-un interviu după marele eveniment.

„Timp de şase luni am avut discuții interminabile despre organizare”

- Ai avut o nuntă exotică despre care invitații vorbesc și acum. De unde ți-au venit toate ideile spectaculoase?

- Mulțumesc. Suntem încântați să știm că invitații noștri s-au simțit bine și au fost surprinși de micile surprize pe care le-am pregătit pentru ei. Am avut parte numai de profesionișți în jurul nostru, care au contribuit la fiecare părticică din ceea ce numim noi astăzi nuntă perfectă. Toate ideile noastre au prins contur cu ajutorul echipelor care au lucrat pentru noi și au făcut o treabă excelentă. Suntem fericiți că am putut beneficia de ajutorul prietenei noastre Ivona Nenu, care ne-a ajutat și în organizarea botezului micuței Zeny. Ca de fiecare dată a fost foarte dedicată și implicată. Visători din fire, am avut nevoie de un om care să creadă în realizarea dorințelor noastre, iar ea chiar este omul pe care îl descriu. Aveam discuții interminabile dimineața, la prânz și seara, uneori chiar și noaptea. Este esențial să ai pe cineva de nădejde pe care te poți baza atunci când ai o grămadă de lucruri de făcut.

- Cât au durat pregătirile și care a fost cel mai greu lucru de realizat?

- Pregătirile au început cu şase luni în urmă, însă în ultimele patru săptămâni s-a produs o adevărată desfășurare de forțe. Din punctul meu de vedere, tavanul pe care l-am umplut cu sute de flori și de cristale a fost elementul cel mai greu de decorat. A fost nevoie de foarte mulți oameni care să dea găuri, să modifice structura, să scoată candelabrele care erau montate de ani buni și să introducă motorul care făcea ca tortul să coboare din tavan în timpul nunții. De foarte multe ori am avut impresia că vom fi nevoiți să renunțăm la această minunată idee din imposibilitate tehnică.

„Sunt foarte pretențioasă! Tot decorul s-a schimbat înainte cu şase zile de eveniment”

745 14 2- Ai optat pentru aranjamente cu flori, cristale și palmieri. Cum ai reacționat când ai văzut totul aranjat pe mese și în sală?

- Într-adevăr! Ne-am dorit foarte mult ca această nuntă să fie una exotică din toate punctele de vedere. Florile naturale, mesele și scaunele au fost aduse special pentru evenimentul nostru. Iubesc palmierii și îi asociez cu momentele de relaxare din viața mea, destinații exotice unde m-am recules și m-am simțit bine. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am optat pentru palmieri. Iubesc verdele și ador natura, pe care am vrut s-o aduc și la petrecerea noastră de nuntă. Virgil mi-a dat mână liberă pentru aceste detalii cunoscând deja faptul că sunt foarte pretențioasă și schimb totul pe ultima sută de metri. Așa s-a întâmplat și în cazul zilei de 20. Tot decorul s-a schimbat înainte cu şase zile de nuntă. Norocul meu este că oamenii sunt deja obișnuiți cu mine și astfel nu-i mai surprinde nimic.

- Ce sfaturi le-ai da viitorilor miri ca nunta să le iasă perfect, așa cum a fost a voastră?

- Nu sunt foarte bună la sfaturi, nici nu obișnuiesc să le ofer, însă de data aceasta accept provocarea și îi sfătuiesc să se bucure de fiecare moment din ziua nunții, pentru că totul trece într-o clipită. Multe momente le-am descoperit abia după ziua nunții în imaginile fotografilor. N-am știut că s-au întâmplat. Deși este foarte greu să fii relaxat în ziua nunții, îi sfătuiesc din suflet să-și găsească sursa de bine în orice consideră că îi poate ajuta.

„Mi-a fost teamă că momentul tortului nu va fi dus la bun sfârșit!”

745 14 3- A fost ceva pe parcursul serii ce ți-a dat mari emoții, referitor la organizare?

- Da. Mi-a fost teamă că momentul tortului nu va fi dus la capăt în siguranță. Mă blocasem în fața gândului că totul este suspendat deasupra capetelor invitaților noștri, inclusiv zeci de copii care se agățau de platoul pe care tortul era așezat. Erau atât de grele și de mari, încât mi-au făcut inima cât un purice, deși știam că au fost ingineri de structură care s-au ocupat de siguranța construcției. Am avut emoții mari, dar după eveniment văzând imaginile, am realizat că în poze nu s-a văzut nimic din ceea ce trăiam în acele momente.

- Ai înlocuit una dintre domnișoarele de onoare cu o zi înainte. Ce s-a întâmplat?

- Da. Natalia Mateuț a fost înlocuită de o altă bună prietenă de a mea. Din păcate, în cazul ei a intervenit ceva profesional. A fost nevoită să fie la job, decizie luată în ultimul moment de șefii ei. A fost ok. A venit după serviciu la nuntă și ne-am distrat până în zori.

„Mesajul lui Michael Bolton a fost transmis cu ajutorul unei prietene care locuiește în America”

745 14 4- Dansul mirilor a fost un alt moment special cu micuțele balerine. De ce ați ales o melodie a lui Michael Bolton? Are o semnificație anume pentru voi?

- Ascultăm foarte des Michael Bolton, iar piesa pe care am deschis seara este una de suflet pentru noi. Ne regăsim în versurile ei. A fost un moment foarte intens și plin de emoție, mai ales că înainte de dans am primit și mesajul lui personal pentru noi. A fost incredibil!

- Mesajul lui v-a emoționat. Cum ați ajuns totuși să-l „invitați” la nunta voastră?

- Prietena mea bună care locuiește în America și care mi-a fost și domnișoară de onoare este o cunoștință foarte apropiată de-a lui. Știind cât de mult ne place muzica lui și că urmează să dansăm pe una dintre piesele lui, ne-a făcut o bucurie și o surpriză cu acest video.

- Ulterior i-ai mulțumit personal. Cum a fost întâlnirea?

- Am fost onorată să-i mulțumesc personal a treia zi după nunta noastră pentru mesajul video pe care ni l-a trimis. Este un artist pe care îl apreciez mult și căruia îi iubesc muzica. Am fost la concertul lui de la Sala Palatului, iar după concert am schimbat câteva vorbe cu el. Este un om plăcut, modest și foarte calm. M-am bucurat să-i spun cât de fericiți ne-a făcut cu gândurile lui bune.

„Mi se spune des că îmi priește statutul de soție!”

- Toate pregătirile te-au copleșit și ai slăbit destul de mult înainte se nuntă. Cum eșți acum?

- Da. Am slăbit incredibil de repede și de mult înainte de nuntă. De câte ori mă puneam pe cântar eram șocată. Uitam să mănânc, iar când o făceam, mai mult de o salată nu puteam mânca. Acum sunt ok, încep să iau în greutate din nou. Sper să nu o dau în cealaltă extremă de prea mult bine. Mi se spune des că îmi priește statutul de soție.

- Cum te-ai ocupat de tine înainte de nuntă? Ai făcut ceva tratamente pentru ten, intervenții estetice?

- Înainte de nuntă mi-am propus să fac foarte multe, însă planurile mi-au fost schimbate pe parcurs, în funcție de situațiile-limită prin care am trecut. Totuși, am apucat să fac un tratament cu Dermapen și unul de curățare facială. Socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg, dar ne adaptăm la realitate, lăsăm visurile pentru momentul lor.

Rochiile de mireasă au fost rătăcite în Albania cu o săptămână înainte de nuntă

- Câte probe ai făcut pentru cele două rochii de mireasă și cât au fost ele modificate ca să-ți vină perfect?

- Trei probe. Am stat cu emoții și la acest capitol, pentru că înainte cu o săptămână de nuntă, ținutele au fost rătăcite în Albania de firma de curierat. Norocul meu a fost că cei de la Pronovias au luat instant măsuri și au rezolvat problema. Rochiile au ajuns în timp util. S-a lucrat la ele zi și noapte pentru marele eveniment. Atât la cele două ale mele, cât și la cele şase ale domnișoarelor mele de onoare, plus la cele două pentru mamele noastre.

- Ce vei face cu cele două ținute absolut superbe pe care le-ai purtat?

- Ținuta de la biserică va fi scoasă la licitație, iar banii strânși vor fi donați unor copilași cu nevoi speciale. Pe cea de-a doua o voi păstra ca amintire.

- Dar cu buchetul?

- Buchetul l-am oferit unei prietene bune care își dorește să se căsătorească în viitorul apropiat. Sper să-i fie de folos.

„Nu am mâncat nimic la nuntă. Am stat nonstop pe ringul de dans!”

- Ai fost furată în noaptea nunții?

- Nu. Am renunțat la această tradiție care din punctul nostru de vedere creează un moment de așteptare printre invitați și o pauză mult prea lungă de la distracție.

- Ai dansat nonstop? Ți-ai schimbat și încălțămintea sau doar rochiile?

- Da. Am stat pe ringul de dans toată noaptea. Am păstrat aceleași încălțări la ambele ținute. Am ales sandale comode cu talpă, baretă și platformă.

- Invitații au fost răsfățați cu un meniu delicios. Cât ai apucat tu să guști din ce au servit ospătarii?

- La fel ca la botezul micuței Zeny. Absolut nimic. Am băut doar apă plată pentru hidratare. În rest, știu gustul preparatelor doar de la degustarea pe care am făcut-o înainte. Oricum am mers mult pe mâna celor de la Aristocrat Events Hall, fiind deja la cel de-al patrulea eveniment organizat la ei. Au o mâncare excelentă.

„Nu am avut niciun moment liber. Am postat pe Instagram din timpul horelor și țineam trena de 10 kilograme”

- Dar din tortul cu cinci etaje?

- Nici măcar, dar am savurat din plin momentul tortului care a coborât din tavan. Au fost o mulțime de bunătăți de care nu ne-am atins din cauza faptului că nu am avut niciun moment liber. Eu postam pe Instagram și pe Facebook din timpul horelor, ținând cu greu trena rochiei care cântărea peste 10 kilograme.

- Ce ai simțit în momentul în care a fost coborât din tavan?

- A fost un moment unic. Nimeni nu se aștepta ca tortul să apară din tavan. M-a bucurat să văd mirarea și zâmbetele invitaților când au asistat la moment.

- La cât s-a terminat petrecerea?

- La 5:30 am plecat spre hotel, chiar dacă la local au mai vrut să rămână câțiva invitați mai petrecăreți. Eu practic nu mai rezistam după 24 de ore de agitație continuă.

- Cât a rezistat Zeny?

- Nu am vrut s-o chinuim, așa că am ținut-o până când a dat primele semne de oboseală, pe la ora 23:00.

Rochia Zenaidei a venit din America, iar pantofiorii - creație Dolce & Gabbana

745 14 5- Și ea, și Virgil au avut ținute speciale. Cum le-ați ales?

- Costumele lui Virgil au purtat semnătura casei de modă Viggo Tailoring în privința cărora a fost consiliat de Cătălin Botezatu. Ambele creații au fost gândite special pentru acest eveniment, iar aplicațiile de pe sacoul ținutei de petrecere au fost brodate manual de zeci de oameni tocmai în India. Rochia prințesei noastre a fost comandată în America și a fost prima care a venit. Pantofii, din Londra, creație Dolce & Gabbana.

Luna de miere, amânată până la finele anului

- Acum ești doamna Șteblea. Pentru fani rămâi Adelina Pestrițu sau te vei prezenta cu noul nume dobândit în urma căsătoriei?

- În buletin sunt Pestriţu Şteblea Adelina Ioana, însă în spațiul public rămân cu numele cu care mă cunosc prietenii mei virtuali, Adelina Pestrițu.

- Ce planuri aveți pentru luna de miere? Unde ați vrea să ajungeți? Va merge și Zeny în vacanță?

- Ne dorim foarte mult să ajungem în Maldive sau în Bora Bora în luna de miere, însă nu știm când să ne programăm această vacanță, pentru că acum avem o perioadă destul de plină din punct de vedere profesional. Urmează să demarăm câteva proiecte de afaceri, dar preconizăm că până la finalul lui 2019 vom reuși să plecăm. Încă tratăm dacă s-o luăm sau nu pe micuța noastră în luna de miere. Purtăm discuții interminabile. Este destul de mică pentru zboruri lungi și oricum nu știu cât va înțelege. În aceeași măsură ne este foarte greu să stăm departe de ea. Mai avem timp la dispoziție să hotărâm ce facem.

Postările de pe conturile de Facebook și Instagram despre pregătirile pentru marele eveniment și cu atmosfera de la nuntă au fost intens urmărite. Numai cele de pe Instagram au înregistrat peste 120 de milioane de impresii, multe dintre ele având un reach de aproape 2 milioane de conturi de Instagram, iar unele fotografii au primit și câte 150.000 de like-uri fiecare

„Zenaida a împlinit 1 an şi i-am cumpărat primul ei bolid“

745 14 6- Recent, fetița voastră a împlinit 1 an. I-ați rupt turta așa cum este obiceiul?

- Da. A fost o petrecere restrânsă cu apropiați și mulți copilași veseli. La turtă a venit și cuplul ei favorit, Mickey și Minnie Mouse. După atâtea petreceri cu sute de invitați, am ales să facem și una mai restrânsă în care să ne putem bucura cu adevărat de fiecare moment.

- Ce cadouri i-ați făcut și de care a fost surprinsă?

- I-am cumpărat primul ei bolid, o mașină ca a noastră, a părinților, însă în miniatură. A fost șocată, surprinsă, bucuroasă, entuziasmată, mirată. Toate la un loc!

„Avem un nou membru în familie, un Pomeranian!“

- Pe lângă Nobby, un nou cățeluș a apărut în familia voastră. Care e povestea lui?

- Da. Avem un nou membru în familie, un Pomeranian de 4 luni, care nu a mai putut fi crescut de stăpânii lui. L-am adoptat noi. Ne descurcăm puțin mai greu la început, este în perioada de adaptare, pentru că încă nu știe unde să-și facă nevoile și ce obiecte să mai roadă prin casă, dar avem răbdare cu ea. Este o fetiță adorabilă. Zeny se joacă mult cu ea, iar Nobby încă este în perioada de acomodare.

- Dar ce ai zice de un al doilea copil? Vă mai doriți?

- Da. Luăm în calcul.