Main menu

header

631 16 1de Valeria Roman

Se învârte într-o lume a bărbațior și recent a bătut palma cu Pro TV tot pentru un proiect în care „sexul puternic” este în centrul atenției. Anamaria Prodan Reghecampf, cea mai cunoscută prezenţă feminină din fotbalul românesc, revine la postul tv unde în trecut a fost prima doamnă cooptată în echipa emisiunii „Procesul Etapei”. Vedeta a acceptat să preia cârma celui mai nou reality-show al momentului, „Gospodar fără pereche” („Farmer Wants A Wife”), ceea ce înseamnă că va trece de la lumea fotbalului, plină de lovituri sub centură, la un spectacol în care punctul central este dorinţa de a găsi dragostea adevărată. Însă nici aici nu va fi uşor, pentru că Anamaria va avea dificila misiune de a le fi alături gospodarilor şi de a-i face pe aceştia să conştientizeze că în viaţă, pe lângă muncă, mai sunt şi alte experienţe care contează. În fiecare ediţie a reality-show-ului, Anamaria Prodan va aduce în casele românilor poveştile gospodarilor burlaci şi ale celor care visează să le fie partenere, testându-le dorinţa şi pasiunea de a-şi descoperi „jumătatea”. Despre provocarea pe care a acceptat-o fără să stea prea mult pe gânduri și despre cum s-a descurcat cu fermierii ne-a povestit chiar Anamaria Prodan, o familistă convinsă, care se împarte între soţ, Laurenţiu Reghecampf, cei patru copii din familia Prodan-Reghecampf - Laurenţiu Junior, Luca, Rebecca şi Sarah - și filmările emisiunii, ce o țin în priză la 220 de volţi!

„Ai mei sunt mândri că mă întorc la Pro TV”

631 16 2- Ești gazda unei emisiuni noi la Pro TV! Ce te-a făcut să-ți dorești să fii prezentatoarea unui astfel de format?

- Este un format care mi se potrivește mănușă și sunt foarte fericită să fiu gazda show-ului „Gospodar fără pereche!”. În primul rând, știu ce înseamnă viața la țară, am crescut alături de bunica mea, am muncit ca orice copil care are o astfel de copilărie. Acum am și eu, la rândul meu, o fermă cu multe animale, așa că înțeleg ce înseamnă munca, grija pentru vieţuitoare, bucuria de a avea atâtea produse pe care să le faci chiar tu și să știi că tot din jur este rodul trudei tale. În același timp, am și o familie mare și frumoasă, suntem cu toții foarte apropiați, ne iubim mult și ne povestim tot, așa că sunt conștientă că, oricât de multe împliniri ai avea pe plan profesional, cel mai important e să ai cu cine să împărtășești aceste bucurii.

- Ce au spus ai tăi de noul job?

- Cred că familia este unul dintre lucrurile pentru care sunt cea mai recunoscătoare! Am noroc să fiu înconjurată de oameni frumoși, care știu ce înseamnă adevăratele valori, care mă iubesc și pe care îi iubesc necondiționat! Suntem genul de familie care se ajută de fiecare dată, care își oferă sprijinul la nevoie și care se bucură de bucuria celuilalt. Sunt cu toții foarte fericiţi și mândri că mă reîntorc la Pro TV, într-un format atât de drag mie.

13 fermieri încearcă să-și găsească jumătatea

631 16 3- Ești îndrăgostită de televiziune?

- Da. În televiziune am crescut, chiar la Pro TV! Aici m-am format, aici am făcut primii pași în televiziune și în carieră! Practic, m-am întors acasă acum.

- Ce ne poți dezvălui despre noul proiect?

- În primul rând, trebuie să fiți cu ochii la Pro TV de marți, 6 iunie, de la ora 20:30! În primul episod au fost prezentați cei 13 gospodari care și-au dat seama că, pentru a se simți pe deplin împliniți trebuie să aibă o familie, să-și găsească jumătatea. Este o emisiune în care redescoperim ce înseamnă viața la o fermă în zilele noastre, care sunt preocupările, ce se întâmplă zi de zi, care sunt provocările prin care trec fermierii. În același timp, este o emisiune în care am un obiectiv clar: dacă în fotbal încerc să fac echipe puternice, în show-ul „Gospodar fără pereche” încerc să fac echipa perfectă!

„Le invit pe domnișoare să se înscrie la emisiune”

631 16 4- Te-ai fi înscris în această cursă dacă nu erai persoană publică?

- Nu cred că este vorba că cineva este persoană publică sau nu, e vorba despre chimie, despre atracție. Dacă nu aș fi avut soțul și familia și dacă aș fi văzut că am câte ceva în comun cu unul dintre fermieri, de ce nu? Sunt genul de persoană care acționează pe loc și cred că asta m-a ajutat foarte mult în viață. De aceea, le îndemn pe toate doamnele și domnișoarele care au văzut ceva într-unul dintre fermieri, care au simțit curiozitatea de a-l cunoaște mai bine, să se înscrie. Nu știi niciodată ce te așteaptă!

- Ai apelat vreodată la anunțuri de genul celor matrimoniale pentru a-ți găsi jumătatea?

- Nu. Am avut norocul să întâlnesc oamenii care m-au cucerit sau pe care i-am cucerit. Însă nu am niciun fel de prejudecată, dacă nu aș fi reușit să-mi găsesc jumătatea, cu siguranță că aș fi apelat la acest tip de site-uri. Sau aș fi fost mai activă pe rețelele de socializare.

„Avem şi noi fermă cu oi, capre, găini şi fazani”

- Ai mărturisit că ești obișnuită cu viața la țară. Cum a fost copilăria ta?

- Am crescut cu mamaia mea la țară, la Dăbuleni, până la 8 ani, când m-au luat ai mei la București. A fost o copilărie foarte frumoasă, acolo am învățat ce înseamnă cei șapte ani de acasă și îi mulțumesc bunicii mele pentru grija și iubirea cu care m-a crescut. Am fost un copil ca oricare altul, am ajutat la treburile casnice, m-am jucat, am învățat.

- Cât știi să faci din munca unui fermier?

- Acum avem și noi fermă, cu oi, vaci, capre, găini și fazani. Știu ce înseamnă să ai în grijă o asemenea gospodărie, să ai atâtea responsabilități și să fie nevoie să te concentrezi pe ce se întâmplă acolo, astfel încât toate animalele să fie îngrijite și sănătoase. E adevărat că programul nu-mi permite să mă implic direct în toate activitățile, soțul meu e cel care e mai activ în această perioadă.

A înotat pe câmpul plin de noroi în bocanci mai mari cu câteva numere

631 16 5- Povestește-ne o întâmplare amuzantă de la filmări. Care a fost până acum cea mai lungă zi?

- În ediția pe care aţi urmărit-o deja i-am cunoscut pe gospodari. Am aflat cine sunt, la ce visează de la jumătatea lor și ce așteptări au. Imediat după acest episod încep înscrierile pentru cele care vor să își încerce norocul cu unul dintre ei, așa că filmările propriu-zise o să înceapă după această perioadă de înscrieri. Până acum, am avut câteva zile în care am filmat de dimineață până seara. Întâmplări amuzante au fost mai multe! Am filmat într-o fermă unde tocmai plouase, așa că era plin de noroi, iar unul dintre colegii din echipă mi-a împrumutat bocancii lui, ca să pot intra pe câmp, bocanci care-mi erau foarte mari, practic înotam în ei. Ce îmi place foarte mult este că la filmări suntem ca o familie, mănânc alături de echipa de producție, râdem împreună, ne odihnim în pauze.

- Care e rolul tău, dincolo de cel de prezentatoare, în cadrul emisiunii?

- Voi fi alături de gospodari, îi voi asculta, le voi da sfaturi și voi face tot posibilul pentru a găsi cea mai bună candidată la inima lor. Îmi propun să le devin prietenă, confidentă!

- Ce ai învățat de la fermieri și aplici în viața ta de cuplu?

- De la gospodarii noștri nu cred că am învățat ceva anume până acum, doar mi-am reconfirmat un lucru pe care, recunosc, din când în când îl uit: importanța familiei. A soțului, a copiilor, a oamenilor care sunt și vor fi alături de tine indiferent dacă afacerea îți merge bine sau nu. După ce am început filmările, sunt mult mai recunoscătoare că am reușit să găsesc acest echilibru între muncă și familie.

„Sunt impresionată de poveștile de viață ale gospodarilor”

- De ce ar trebui telespectatorii să se uite la „Gospodar fără pereche”?

- Pentru că reflectă realitatea: viața la țară, lupta pentru o viață mai bună, pasiunea pentru gospodărie, animale, agricultură, dorința de a găsi jumătatea, omul pe care să îl iubești necondiționat și să îți fie sfetnic, amic, prieten, să construiești o familie care să ducă mai departe această pasiune a ta.

- Ai fost impresionată de modul în care un fermier a încercat să-și găsească sufletul-pereche?

- În momentul de față, sunt foarte impresionată de poveștile de viață ale gospodarilor. Sunt bărbați care fie au trecut printr-o căsnicie care nu a mers, fie nu au ajuns până acum în punctul în care să se însoare, tineri care știu că echilibrul vine dintr-o stabilitate emoțională, sunt povești de viață foarte frumoase, care o să vă placă și vouă! Mai departe, despre strategiile de a cuceri și de a-și găsi sufletul-pereche o să vă pot povesti peste câteva luni, după ce se termină înscrierile pentru domnişoare.

„Am crescut cu mamaia mea la țară, la Dăbuleni, până la 8 ani, când m-au luat ai mei la București. A fost o copilărie foarte frumoasă, acolo am învățat ce înseamnă cei șapte ani de acasă și îi mulțumesc bunicii mele pentru grija și iubirea cu care m-a crescut“

„Nu sunt genul de mamă care cocoloşeşte copiii, nu le dau mură în gură...“

631 16 6- Ai simțit vreun moment că te copleșesc responsabilitățile?

- Cred că sunt momente în care oricine poate simți că are foarte multe pe cap și nu știe ce să facă mai întâi. Însă ceea ce am reușit eu dintotdeauna să fac e să-mi stabilesc foarte clar prioritățile: ce trebuie făcut acum, ce poate fi amânat o oră, o zi, o lună. Iar această metodă funcționează foarte bine, mai ales în această perioadă, când am și filmări, și emisiuni, ședințe foto, contracte de negociat și de semnat. Însă o altă regulă pe care o am de foarte multă vreme este că familia e întotdeauna pe primul loc. Îmi găsesc și îmi voi găsi întotdeauna timp, dragoste și răbdare pentru copii, soț și mamă.

- Cât timp îți mai rămâne pentru familia ta și cum îl petreci, având în vedere că copiii tăi au vârste diferite și nevoi diferite?

- Cum spuneam și mai sus, familia e întotdeauna prioritate. În zilele de filmare, atunci când sunt plecată de dimineața până seara, vorbesc foarte mult cu ei pe WhatsApp. Fiecare dintre ei are întrebări sau probleme specifice vârstei, am trecut și eu prin ele și știu când e nevoie să intervin și să dau sfaturi sau atunci când trebuie să îi las să găsească singuri o soluție. Nu sunt genul de mamă care să îi cocoloșească, să nu îi lase să respire, să le ofere totul mură în gură și îmi place că fiecare dintre ei a crescut destul de puternic încât să știe ce vrea să facă mai departe. Asta nu înseamnă însă că au mână liberă să facă orice, aici intervin limitele impuse de mine și de Laurențiu.

„Eu lucrez în lumea bărbaţilor de când mă ştiu“

631 16 7- E mai greu „pe sticlă” decât la negocierile de fotbaliști? Cât de mult te ajută experiența de impresar în noul tău rol?

- Când am început să mă documentez despre această emisiune, m-am bucurat foarte tare că nu schimb mediul prea mult. Tot cu bărbați o să interacționez, iar eu lucrez în lumea bărbaților de când mă știu, așa că nu e nimic cu care să nu fiu obișnuită. Atunci când lucrez cu fotbaliști, aflu cât mai multe despre ei, îmi devin apropiați, suntem cu toții o familie, vorbesc inclusiv cu nevestele și copiii lor. Le câștig încrederea și îmi câștigă încrederea, iar o dinamică asemănătoare este și în emisiunea „Gospodar fără pereche”, voi încerca să aflu de la ei așteptările, dorințele și visurile legate de o femeie, îi voi sfătui și voi fi prietena lor.

- Care este primul lucru pe care îl faci după o zi istovitoare la filmări?

- Îi anunț pe ai mei că am terminat filmările și vin spre casă.

„Seara mă relaxez cu o baie fierbinte, dimineaţa totul e pe repede-înainte“

- Cum se relaxează Anamaria Prodan după ce camerele de luat vederi se închid?

- O baie fierbinte! Până acum, filmările au fost în aer liber, am avut noroc de vreme bună (dar și de ploi torențiale). După ce stau o zi întreagă în picioare și sunt concentrată ca totul să iasă bine, eu mă relaxez cel mai bine acasă, seara, cu o baie fierbinte, cu multă spumă.

- Ai un ritual cu care îți începi ziua?

- Depinde de la zi la zi. În zilele când am filmări, totul e pe repede înainte: trezit, spălat, mâncat, make-up, coafat, filmat. Atunci când dimineața este numai a mea, activitățile sunt, în principiu aceleași, însă îmi acord mai mult timp pentru fiecare în parte.

„Îmi eficientizez bine timpul și nu renunț la nimic!”

- Ce s-a schimbat în viața ta de când ai luat în primire emisiunea?

- Programul! Sunt mult mai multe de făcut în același timp. Dar, cum vă povesteam mai sus, îmi place la nebunie și nu aș schimba asta cu nimic!

- La ce ai renunțat ca să poți face față programului de filmări?

- Nu am renunțat la absolut nimic, am învățat să îmi eficientizez mai bine timpul și lista de „to do”-uri zilnice.

„«My CliniQ» este singurul spaţiu care a adunat la un loc cam toate serviciile în materie de frumuseţe“

631 16 8Într-o lume în continuă mișcare, în care timpul este extrem de prețios, impresara fotbaliștilor, Anamaria Prodan, a găsit soluția pentru a le mulțumi pe doamne din cap până în picioare, într-un singur loc! Vedeta a demarat, alături de asociata sa, o nouă afacere și a avut, în urmă cu doar câteva zile, lansarea oficială a primei clinici de înfrumusețare, unde doamnele pot să-și facă de la o simplă manichiură la o operație estetică complexă, sub același acoperiș. Situat în zona de nord a Capitalei, salonul prezentatoarei Pro TV are drept cliente celebrități, dar și femei obișnuite, mai ales că prețurile sunt prietenoase, iar gama largă de servicii își găsește amatoare din toate categoriile sociale. Încântată de noul său proiect, Anamaria Prodan ne-a povestit că le așteaptă cu drag pe doamne, să se facă mai frumoase, cu o cupă cu șampanie și sfaturi prețioase în materie de beauty. Actrița Eugenia Șerban și buna sa prietenă, Denisa Nechifor, au fost printre primele care au optat deja pentru intervenții minimum invazive, dar cu efecte spectaculoase.

„La noi, femeile vor fi cu adevărat răsfăţate”

- Ai forțat un pic venirea verii cu o petrecere în avans la clinica ta. Cu ce le atragi pe doamne și domnișoare să-ți calce pragul?

- Vara nu mai reușea să vină și, după cum vezi, imediat după petrecerea noastră, a venit. A fost un eveniment prin care am sărbătorit, într-adevăr, căldura, frumusețea! Doamnele și domnișoarele sunt cele pentru care a fost gândită această clinică, pentru a le face mai frumoase, pentru a le răsfăța, pentru a le oferi toate serviciile în același loc. Noi încercăm să le oferim tot ceea ce și-ar putea dori ele și asta într-un cadru elegant, plăcut, în care li se acordă toată atenția.

- Știu că de câteva săptămâni ești ocupată până peste cap cu filmările la noua ta emisiune de la Pro TV, unde vei fi gazdă! Cum ai reușit să fugi ca să participi la această lansare?

- Într-adevăr, în această perioadă am avut diverse filmări pentru „Gospodar fără pereche”, noul reality-show de la Pro TV a cărei gazdă sunt eu, ședințe foto, participări la diverse emisiuni, însă totul a fost făcut cu drag, îmi place foarte mult să lucrez la acest proiect. În ceea ce privește clinica, oricât ai fi de ocupat, atunci când e vorba despre un proiect la care ții, îți faci timp.

„Soțul meu mă sprijină în tot ceea ce fac”

631 16 9- Te-ai ocupat de toate detaliile. De când pregătești acest eveniment?

- Evenimentul a fost pregătit de noi chiar în câteva zile, pentru că atunci când ești bun în ceea ce faci, nu te încurci în detalii!

- Soțul tău a fost alături de tine. Ce a zis că ți-ai mai luat un angajament pe cap?

- Ca întotdeauna, Laurențiu a fost alături de mine și îi mulțumesc. El mă sprijină mereu în tot ceea ce fac. Atunci când sunt activități care îmi fac plăcere și mă bucură, nu simt că fac vreun efort.

Doamnele nu se fac doar frumoase, ci găsesc înțelegere şi la psihoterapeut

- Ce pot face doamnele la „My CliniQ” și în altă parte nu găsesc?

- „My CliniQ” e singurul spațiu care a adunat la un loc cam toate serviciile în materie de frumusețe: medicină estetică, nutriție, dermatologie, stomatologie, modelare corporală și salon de înfrumusețare cu tot ce presupune acesta - coafor, manichiură, cosmetică. Chiar și cabinet de psihoterapie, pentru echilibrarea noastră interioară. Așa că doamnele nu vor mai alerga dintr-o parte în alta, ci vor găsi totul la noi, plus atenție, răsfăț, o cupă cu șampanie.

- Ai pornit singură în această afacere? Cât ai investit și în ce?

- Afacerea am construit-o împreună cu prietena mea Diana Lucan. Investiția a fost făcută cu drag, pentru a putea oferi tot ceea ce este mai bun. Sumele nici nu contează, rezultatul este cel important!

Aparatură de ultimă generație

- Ce aparate performante ai adus la salonul tău?

- Avem o mulțime de proceduri ce țin de medicina estetică, de înfrumusețare, încercăm să fim la curent cu tot ce apare, pentru a le oferi clientelor noastre tot ce este mai bun. Avem aparate de ultimă generație, care oferă și tratamente faciale noninvazive, aparate de modelare corporală care ne iau kilogramele în plus ca prin farmec, dar și aparate de epilare definitivă. Cu alte cuvinte, cam tot ce și-ar dori o lady.

- Având în vedere că este amplasată într-o zonă selectă din București, clientele sunt și ele din lumea mondenă sau ai și femei mai puțin cunoscute care apelează la serviciile tale?

- Avem și cliente din lumea mondenă, e adevărat, dar este o clinică la care poate apela orice femeie. Frumusețea trebuie să fie la îndemâna oricui. Doar trebuie să îndrăznească să își împlinească visurile. Oricine este primit cu drag în clinica noastră.

Prețurile sunt pentru toate buzunarele!

- Poți să ne dai câteva exemple de prețuri pentru doamnele care ar vrea să vină, dar sunt poate intimidate de zonă, Cartierul Francez, și de vedete?

- Prețurile sunt total accesibile, pentru că ne dorim ca un număr cât mai mare de femei să devină cliente „My CliniQ”. De exemplu, un spălat cu masaj, mască pentru regenerarea părului și coafat este 90 de lei. În plus, clientele noastre fidele au discounturi permanente.

- Ce alte intervenții estetice își pot face doamnele aici?

- Putem face orice tip de operație chirurgicală - implant mamar, fesier, rinoplastie, blefaroplastie (n.r. - ridicare pleoape), lifting facial sau corporal, lipoaspirație etc. Prin proceduri simple putem elimina ridurile, refacem conturul feței, putem da volum buzelor, pomeților, putem face proceduri de reîntinerire a pielii. Practic, putem orice! Așa că, dacă vrei să fii mai frumoasă, răsfățată și să pleci cu mai multă încredere în tine, „My CliniQ” te așteaptă!

Noul salon al Anamariei Prodan e un cabinet de estetică, nutriție, dermatologie, stomatologie, psihologie și modelare corporală

Şi-a revitalizat părul prin metoda „vampir“

- Cum de ai renunţat la coafura care te-a consacrat?

- Se mai schimbă moda, şi apoi am făcut un tratament cu propriul sânge pentru revitalizarea podoabei capilare. L-am făcut aici, în clinică. Mi-a fost recoltat sânge, apoi prelucrat şi reintrodus în scalp. Este o terapie numită „vampir”, cu rezultate spectaculoase şi eu sunt încântată de ceea ce s-a petrecut cu părul meu. Mi-a fost reinjectat la baza frunţii. O recomand tuturor doamnelor care vor să aibă păr frumos, revitalizat şi care să se menţină sănătos, chiar spectaculos, în timp.

Vedetele au făcut demonstraţii live

- Ce procedură estetică a făcut actrița Eugenia Șerban în fața invitaților la lansare? Dar Denisa Nechifor?

- Eugenia Șerban a făcut un lifting nechirurgical, pe fire de suspensie, în jumătatea inferioară a feței. Procedura durează 30 de minute, este complet nedureroasă și efectul este instantaneu. Efectul maxim apare după două-trei luni, deci Eugenia va fi din ce în ce mai frumoasă! Denisa Nechifor a efectuat o procedură de eliminare a transpirației excesive pe perioada verii. Sunt niște injecții care se fac în zona axilei și elimină hiperhidroza. Rapid și fără durere.