Main menu

header

874 4 1de Roxana Istudor şi Flori Pintea

Celebritățile cheltuiesc adesea sume exorbitante pe mașini, case și haine, dar toate acestea pot păli în comparație cu sumele investite în… aparențe! Pe lângă faptul că milioane de dolari merg către antrenori personali, dieteticieni și produse cosmetice, multe vedete sunt dispuse să facă oricâte operații estetice este nevoie pentru a ține timpul la distanță de aspectul lor.

Demi Moore și-a transmis „dependența” fiicei sale, Rumer

874 4 2Frumoasa actriță din „Striptease”, Demi Moore, și-a făcut implanturi mamare, numeroase proceduri de umplere facială, liposucții și chiar o intervenție chirurgicală cu laser pe pielea genunchilor. Presa și specialiștii au estimat costurile totale ale operațiilor estetice vizibile ale vedetei la aproape 400.000 de dolari. Actrița a recunoscut că și-a „lucrat” corpul, dar nu și chipul... Pe de altă parte, se pare că această pasiune este contagioasă: fiica lui Moore și a lui Bruce Willis, Rumer Willis, și-a urmat mama la chirurgul estetician. Un apropiat al familiei a declarat pentru presa tabloidă că tânăra își găsește mereu defecte și și-a operat deja nasul, buzele, fruntea, și-a îmbrăcat dinții și apelează frecvent la botox. Nu este de mirare că arată complet diferit față de acum câțiva ani, cu toate costurile incluse.

Sir Tom Jones, sfătuit de propriul medic să se oprească

Inegalabilul interpret al piesei clasice „Delilah”, Sir Tom Jones, a rămas foarte mult timp și un bărbat plin de farmec, nu doar un solist cu o voce formidabilă. Dorind să țină timpul în loc, Tom Jones a recurs la atâtea intervenții estetice, încât la un moment dat chiar medicul său i-a recomandat să se oprească. Specialiștii au estimat că interpretul piesei „The Green, Green Grass of Home” a cheltuit zeci de mii de dolari pentru tot felul de proceduri, inclusiv o operație la nas, lifting facial și injecții cu botox.

Mickey Rourke, „obsedat” de reconstrucție facială

874 4 4La un moment dat, faimosul actor din „Nouă săptămâni și jumătate”, Mickey Rourke, a decis să apeleze la operațiile estetice pentru a-și reconstrui chipul marcat de cariera sa de pugilist. A fost începutul unei dependențe care l-a făcut pe interpretul rolului principal din „Johnny, băiat frumos” să nu mai semene aproape deloc cu cel care cucerea publicul în anii 1990. „Mickey este obsedat de reconstrucție facială. Se trezește dimineața, se uită în oglindă și nu-i place ce vede. Îi este grefat os de la șold pe cerul gurii, pentru a-și putea face implanturi dentare noi, iar medicii iau os de la una dintre coaste și îl folosesc pentru a-i reconstrui nasul”, a declarat o sursă apropiată actorului.

Cher se „îmbunătățește” de aproape patru decenii

Celebra Cher nu a făcut niciodată un secret din faptul că a suferit numeroase intervenții estetice de-a lungul anilor. „Am început în 1985, după ce m-am văzut pe ecran. Mi-am spus că pot arăta mult mai bine”, a mărturisit la un moment dat faimoasa interpretă a hitului „Strong enough” și câștigătoare a unui Premiu Oscar. Cher și-a făcut o operație la nas, și-a îmbrăcat dinții, și-a mărit sânii și a intrat într-un „vârtej” al liftingurilor faciale, iar toate acestea, potrivit experților consultați de presa britanică, au costat-o peste 750.000 de dolari.

Dolly Parton și-a modificat tot ce se putea

874 4 5Legenda muzicii country Dolly Parton este de neoprit - în 2021 a contribuit masiv la finanțarea vaccinului împotriva coronavirusului, a fost inclusă pe lista Premiilor „Time 100” și „Personalitatea anului”, a strâns 700.000 de dolari pentru ajutorarea victimelor inundațiilor din Tennessee, a lansat un parfum nou și a fost înregistrată recent de Cartea Recordurilor pentru cele mai multe decenii în topul Billboard’s Hot Country Songs și cele mai multe hituri Nr. 1 în top. La 76 de ani, Dolly este foarte francă atunci când vine vorba despre operațiile estetice numeroase la care a recurs: „Oricine are nervii, dorința și banii necesari pentru a se opera ar trebui să găsească un medic bun și să o facă”, recomandă Parton, care are implanturi mamare, liposucții, tratamente sub ochi, proceduri de umplere a ridurilor, de corectare a liniei feței și botox.

Heidi Montag a renunțat, dar a revenit

874 4 6Cântăreața și actrița Heidi Montag și soțul său, Spencer Pratt, celebri pentru participarea la o serie de emisiuni de tipul „Big Brother”, au câștigat 10 milioane de dolari la MTV The Hills, iar o mare parte din acești bani au mers în obsesia lui Montag pentru chirurgia plastică. Vedeta a recurs la două măriri ale sânilor, un lifting al sprâncenelor, o operație la nas, prinderea urechilor, eliminarea profesională a părului facial, implanturi în obraji, liposucție și intervenție la nivelul spatelui. În timp, Montag și-a redus implanturile mamare, deoarece suferea tot timpul de cât de grele erau, invocând dureri de gât, leziuni musculare și ale coloanei vertebrale. Dar n-a durat mult - mai târziu, Heidi a revenit în cabinetul chirurgului estetician: „M-am întors să-mi refac nasul, să-mi pun implanturi puțin mai mari, să-mi fac o reducere a bărbiei și o ridicare a sprâncenelor”.

Supranumită „regina muzicii rap“, Nicki Minaj ar fi cheltuit, potrivit specialiștilor, zeci de mii de dolari pentru a-și „transfera“ grăsimea dintr-o parte în alta a corpului, plus alte intervenții la nivelul chipului

Kim Kardashian nu recunoaşte intervenţiile, dar...

Starleta Kim Kardashian a stabilit trenduri mondiale printre tinerele din generația sa și jură că, în afară de puțin botox, nu a suferit niciodată vreo operație estetică. Dar experții o contrazic, susținuți de imaginile de tip „înainte” și „după”: vedeta și-a făcut cel puțin o operație la nas, și-a corectat linia bărbiei, își umple ridurile în mod constant și are intervenții chirurgicale la nivelul maxilarelor. Mai departe, potrivit presei tabloide, Kardashian a folosit injecții cu grăsime pentru a-și obține celebrul posterior, și doar această intervenție a costat 7.500 de dolari. De asemenea, forma trupului starletei de după nașterea fiicei sale, North, a fost atribuită injecțiilor de transfer de grăsime de la talie la partea de jos a corpului, estimate și acestea la 20.000 de dolari; părul tratat cu laser costă 1.000 de dolari, umpluturile faciale 700 de dolari ședința și necesită întreținere cel puțin o dată pe an, iar adunarea ar putea continua. Și în această familie operațiile estetice sunt „contagioase”: mama lui Kim, Kris Jenner, nu a ascuns că s-a „lucrat”, ba chiar a documentat un facelift pentru televiziune. Mai mult, sora sa, Karen, a declarat că și Kris a cheltuit mai mult de 1 milion de dolari pe tot felul de proceduri cosmetice.