Main menu

header

855 4 2de Călin Popa şi Flori Pintea

Metodele de înfrumusețare peste noapte continuă să crească în popularitate, iar imaginația nu are limite atunci când vine vorba despre a întâmpina dorințele clienților. Așa a apărut pijamaua impregnată cu acid hialuronic, care acționează în timpul odihnei.

Molecule eliberate atunci când țesătura ia contact cu pielea

Brandul PH5, din New York, a lansat recent o colecție de piese vestimentare de dormit, concepută pentru a hidrata și a umple pielea peste noapte. Denumită PJ5 Sleepwear, această colecție combină știința serului atât de benefic pentru piele cu moliciunea tricotului. Vedeta colecției este HydraKNIT, un fir infuzat cu molecule de acid hialuronic, care sunt eliberate atunci când țesătura atinge pielea. „Era de la sine înțeles că urma să ajungem la îmbrăcămintea de dormit, deoarece tricotajele sunt foarte confortabile. După o perioadă de căutări și teste, am știut exact cum putem folosi acest fir pentru înfrumusețarea de peste noapte”, explică Wei Lin, fondatorul companiei.

Barieră invizibilă ce menține hidratarea

Pe măsură ce o persoană înaintează în vârstă, nivelurile de acid hialuronic pe care le produce pielea în mod natural, pentru a se menține plină, încep să scadă. HydraKNIT eliberează aceste molecule înapoi în piele la fiecare contact, formând o barieră invizibilă, care continuă să hidrateze și să păstreze umiditatea în interiorul epidermei. Rezultatul este o piele vizibil mai netedă și mai moale. În cadrul experimentelor, au fost alternate două seturi din colecție - unul fucsia, strălucitor, cu pantaloni scurți asortați, și un combo supradimensionat, cu pantaloni scurți. „Am fost surprinși nu numai de cât de ușor s-a mișcat îmbrăcămintea pe corp, ci și de felul în care se simte pe piele. Materialul este mătăsos și aerisit. După purtarea PJ5, pielea arată mai proaspătă, ca și cum ar fi fost hidratată constant timp de șapte ore”, arată producătorul.

Piese potrivite pentru toate momentele ziei

Pe lângă avantajele pentru piele, este de menționat și faptul că seria PJ5 oferă o gamă extinsă de piese: patru topuri - inclusiv un set cu mânecă lungă și bluză, în trei culori, șosete și măști pentru ochi, precum și o pijama tradițională, din bumbac țesut. „Piesele pe care le-am ales se potrivesc pentru diferite tipuri de oameni, astfel încât să existe opțiuni pentru orice dorință legată de hainele de dormit. O mulțime de persoane încă lucrează de acasă sau într-un anumit tip de program hibrid, așa că piesele noastre pot fi folosite și pentru a dormi, și în timpul zilei. Practic, un tricou și pantaloni scurți supradimensionați, impregnate cu acid hialuronic, pot fi îmbrăcate chiar și atunci când cel care poartă aceste piese are apeluri pe Zoom, lucrând, în tot acest timp, pentru înfrumusețarea pielii”, afirmă designerul Zoe Champion.

„Sericoside acționează asupra texturii și densității pielii prin reducerea ridurilor, a oboselii și a aspectelor rugoase“ Giada Maramaldi, Givaudan Active Beauty

Efectele se menţin pentru cel puţin 40 de spălări

Producătorul a avut grijă ca piesele impregnate cu acid hialuronic pe care le propune să fie ușor de întreținut și de curățat. „Ne confruntăm astăzi cu niveluri crescute de poluare și de stres, ceea ce face din rutina de înfrumusețare pe timp de noapte un aspect foarte important. Piesele noastre sunt frumoase și confortabile, iar în plus, nu este nevoie în cazul lor de delicatețea cu care sunt abordate pijamalele de mătase. PJ5 Sleepwear se curăță ușor, iar efectele de stimulare a pielii se mențin pentru cel puțin 40 de spălări”, detaliază Champion.