Main menu

header

778 5 1de Călin Popa şi Florica Pintea

Terapia cu lumină și-a câștigat un loc binemeritat printre procedurile de înfrumusețare, grație unor efecte care plasează această tehnică printre cele mai avansate ale momentului. În acest context, masca pentru acest tip de terapie permite o mulțime de beneficii acasă, în funcție de programul fiecărei persoane.

Stimulează producerea de colagen, reduce inflamațiile, elimină bacteriile

Dermatologul Dennis Gross, care are, printre altele, grijă de aspectul unor vedete ca Olivia Palermo, Zoe Kravitz sau Selena Gomez, a lansat o revoluționară mască pentru terapie cu lumină. Numit SpectraLite FaceWare Pro, acest dispozitiv este o actualizare și o perfecționare a unora similare, pe care staruri ca Jessica Alba sau Chrissy Teigen le utilizează în mod regulat. Ce aduce nou această mască? Potrivit specialistului Loretta Ciraldo, practician în Miami, SUA, dispozitivul stimulează producerea de colagen, reduce inflamațiile și elimină bacteriile cauzatoare de acnee.

162 de surse LED

778 5 2Deși nu pare să exceleze la capitolul aspect, masca are 162 de surse LED, 100 de lumină roșie, 62 de lumină albastră și acționează din momentul în care fața este expusă la acest „cocteil” luminos cu urmări remarcabile asupra pielii. Pentru a obține cele mai bune rezultate, experții recomandă utilizarea dispozitivului după o curățare temeinică a pielii. Apoi se pune SpectraLite FaceWare Pro pe chip, se selectează lumina preferată, aceasta activându-se și făcându-și efectul timp de trei minute, după care se oprește automat. La final, pielea trebuie tratată cu puțin serum și o loțiune hidratantă.

Atenuează ridurile incipiente

Deși este binecunoscut faptul că tratamentele cosmetice sunt, totuși, mai eficiente atunci când sunt realizate în cabinete specializate, masca SpectraLite FaceWare Pro este considerată de experți o modalitate foarte indicată pentru prevenție și menținere a tenului în cea mai bună formă. De altfel, clienții care au achiziționat acest dispozitiv sunt foarte mulțumiți și postează comentarii de tipul „masca este foarte bună pentru calmarea tenului și previne acneea, în același timp atenuând ridurile incipiente”. În orice caz, specialiștii recomandă sfatul unui dermatolog înainte de a utiliza dispozitivul în mod regulat, în special în cazul persoanelor care au ten foarte sensibil sau care iau medicamente ce pot genera intoleranță la lumină.

Masca pentru terapie cu lumină este considerată eficientă în anihilarea unor celule precanceroase la nivelul tenului