Main menu

header

746 4 2de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Se numește „Haus Laboratories” și este mult așteptata linie de cosmetice revoluționare pe care o va lansa în această toamnă câștigătoarea Premiului Oscar - și nonconformista - Lady Gaga.

„Luptă pentru viața ta”

Anul 2019 rămâne memorabil pentru Lady Gaga. După ce a câștigat Premiul Oscar pentru piesa „Shallow”, din filmul „S-a născut o stea”, Lady Gaga pregătește cu fast și cu multă publicitate o linie de cosmetice la fel de avangardiste ca și ea: „Haus Laboratories”. Anunțată pentru această toamnă și bine popularizată prin Amazon, seria are „subtitlul” „Battle For Your Life” („Luptă pentru viața ta”). În așteptarea produselor care o compun, criticii o consideră deja foarte îndrăzneață și perfect conectată la preocupările femeii moderne - respectul pentru lumea naturală, lupta cu anxietatea și presiunile lumii contemporane și inovația tehnologică împletită cu industria frumuseții.

Fard de pleoape metalic

Relația artistei cu liniile de make-up este una foarte strânsă și la fel de surprinzătoare ca și vedeta însăși. „Când eram tânără, nu m-am simțit niciodată frumoasă. Pe drumul spre descoperirea frumuseții interioare și a legăturii acesteia cu exteriorul, am dat de make-up”, mărturisește Lady Gaga. Promovarea noii linii de cosmetice o înfățișează pe artistă purtând nuanțe de fard de pleoape metalice, caleidoscopice, și gloss-uri de buze de o strălucire incredibilă, notează hausbeauty.com.

Gloss de buze „perfect”

Vedeta provoacă prin cosmeticele create foarte multe dintre stereotipurile machiajului convențional. „Mi-am dorit să creez propriul balsam de buze. Îmi place mult acest produs și vreau să lansez unul care să fie cel din visul meu. Formula pe care o propun susține buzele indiferent de starea lor, de zonele în care pot fi mai uscate și unde gloss-urile obișnuite dau greș. De asemenea, poate fi folosit și pe obraji. Uneori îmi dau cu el pe toată fața și sunt inundată de creativitate”, mărturisește artista. De asemenea, Lady Gaga promite să scoată fiecare persoană care îi va folosi produsele din „linia” trasată de convenții și de modelele de pe rețelele sociale. „Parcă suntem toate participante la același concurs de frumusețe. Toată nesiguranța pe care am simțit-o când eram tânără și care uneori mă mai bântuie o pot depăși prin make-up. În clipa când mă fardez, iese la suprafață eroul din mine”, conchide artista.

„Uneori, frumusețea interioară nu iese la suprafață de una singură. Sunt recunoscătoare că machiajul mi-a inspirat un curaj pe care nici nu știam că îl am“ (Lady Gaga)