Main menu

header

728 4 3de Călin Popa şi Florica Pintea

Binecunoscuta zicală „Suntem ceea ce mâncăm”, după care s-au orientat decenii la rând vedete de top, în frunte cu Angelina Jolie, are și o latură complementară, legată de lichidele care asigură nu doar hidratarea, ci pot avea impact și asupra frumuseții.

Campion lichid al detoxifierii

O întreagă industrie a băuturilor care să contribuie la înfrumusețare pune la dispoziția doritoarelor soluții dintre cele mai complexe și mai ingenioase. După ani de cercetări, potrivit consumatorilor din întreaga lume, câteva produse anume și-au demonstrat capacitatea de a furniza rezultate concrete și îmbucurătoare. Unul dintre acestea este un adevărat campion lichid al detoxifierii, băutura numită Detox Delight, pe care producătorul o recomandă ca pe un lichid plin cu extract de hibiscus, apă organică de trandafiri, aloe vera și lime. Băutura hidratează și detoxifică, conferind strălucire pielii.

Stimulator de colagen

728 4 4Un lichid care a câștigat numeroase premii, precum și aprecierea consumatorilor, este considerat Skinade, cu o formulă care asigură peptide de colagen și micronutrienți absorbiți de piele în proporție de peste 60% față de produsele cosmetice. În aceste condiții, realizat din semințe organice de in, colagen marin, vitamine, lichidul a relevat capacitatea de a crește cu 30% hidratarea pielii și cu peste 20% producția de colagen. O altă băutură care luptă cu îmbătrânirea prematură este Ocóo, o combinație de fructe de pădure, rodii, extract de struguri și acid folic, care asigură o gamă invincibilă de antioxidanți. Acestora li se adaugă o serie de vitamine cunoscute pentru efectele benefice asupra pielii.

„Pantera roz” pentru elasticitate

Un alt cocteil de antioxidanți este așa-numita băutură „molecula frumuseții”. Adevărat tratament cosmetic lichid, această băutură asigură, într-o cantitate foarte mică, prețiosul resveratrol din strugurii roșii japonezi, la o concentrație de 26.000 de boabe în doar o linguriță. De altfel, este primul astfel de concentrat care a relevat absorbția completă a acestui antioxidant legendar și este combinat cu acid hialuronic, un alt element-minune al înfrumusețării de mileniu trei. La rândul său, „The Pink Panther” („pantera roz”) este un suc creditat cu capacitatea de a vă îmbunătăți aspectul părului, rezistența unghiilor și elasticitatea pielii. Realizat cu apă alcalină, extract de pepene, rodii, lime și semințe de chia, acest lichid reduce ridurile în timp ce stimulează menținerea fermă a musculaturii feței.

Până în anul 2024, piața băuturilor pentru înfrumusețare va crește cu aproape 12 procente, până la circa 4,4 miliarde de dolari