Main menu

header

721 4 4de Călin Popa şi Florica Pintea

Anul Nou chinezesc 2019, care a început la 5 februarie, stă sub semnul Porcului de Pământ și, potrivit tradiției, semnifică belșugul și viața bună. Marile branduri de makeup nu au ratat ocazia de a lansa produse dedicate acestui semn zodiacal fastuos.

Nuanța perfectă de ruj roșu

Colecțiile de makeup lansate pentru întâmpinarea cum se cuvine a Anului Nou chinezesc includ produse care pot fi folosite la toate ocaziile ce se vor ivi pe parcursul lui 2019. Casa Chanel, de pildă, a lansat rujul „Rouge Allure”, nuanța perfectă de roșu „încălzită” cu un ton auriu. De asemenea, Laneige vine în fața consumatorilor cu un ser pe bază de ceramide, care reîncarcă celulele pielii cu energie, conferind strălucire unică tenului.

Ser pentru hidratare îndelungată

721 4 5Pentru întâmpinarea Anului Nou chinezesc, dar și pentru orice alte ocazii speciale de peste an, Jurlique propune o loțiune tonică ce se aplică imediat după curățarea tenului și garantează o strălucire a pielii care a făcut celebră frumusețea și prospețimea femeilor din Asia. Cu extract din frunze de păr, formula ajută la păstrarea îndelungată a hidratării. Și Lancôme a conceput un ser cu un ambalaj roșu, perfect pentru ocazii festive, încărcat cu o lungă listă de ingrediente active și care este creditat cu capacitatea de a îmbunătăți funcționarea celulelor pielii.

Fond de ten protector

Brandul Hera propune un fond de ten care nu doar acoperă impecabil imperfecțiunile, „aderând” în mod natural la piele, dar poate asigura un scut eficient în fața radicalilor liberi. Formula rămâne proaspătă ore la rând, protejează de efectele razelor solare, previne îmbătrânirea și are o textură atât de fină, încât poate fi aplicată de mai multe ori pe zi. La rândul său, brandul SK-II a întâmpinat Anul Porcului de Pământ cu o esență-tratament pentru piele, care vine într-un ambalaj cu o decorațiune ce imită coada unui purcel.

În onoarea Anului Nou chinezesc, brandul Nars a lansat o formulă de balsam de buze mat, care nu usucă, precum și un blush coral, culoarea anului 2019