Main menu

header

720 4 3de Călin Popa şi Raluca Ogaru

„Nebunia” florilor proaspete amplasate fermecător în coafură a început cu imaginile tip grădină pre- zentate de Rihanna sau de Beyoncé în publicații de fashion, iar accentul final a fost pus de Meghan, Ducesa de Sussex.

Ducesa desprinsă dintr-un tablou

Faptul că florile proaspete sunt cel mai la modă accesoriu pentru păr reiese din recentele apariții ale Ducesei De Sussex, tot mai populara Meghan, urmărită pas cu pas și imitată cu tot entuziasmul de o întreagă generație dispusă să-i copieze cocul rebel, suvița neastâmpărată sau stilul romantic. Viitoarea mămică a afișat în cadrul unei vizite în Fiji un coc lejer, dar stilat, pe care a pus flori proaspete ce au făcut-o să pară desprinsă dintr-un tablou, notează elle.com.

De pe podiumurile de modă pe rețelele de socializare

720 4 4Este foarte adevărat că ținuta Ducesei, cu ghirlandele tradiționale, cărarea iconică pe mijloc și cocul-semnătură au fost create, ca ansamblu, de hairstylistul George Northwood. Acesta s-a îndepărtat puțin de stilul anterior, minimalist, al soției Prinţului Harry, creându-i lui Meghan o imagine mai somptuoasă exact prin amplasarea atât de fericită a florilor proaspete în păr. Așa cum era de așteptat, rețelele de socializare au explodat imediat de imagini cu doamne și domnișoare cu flori în coafură, iar la Săptămâna Modei de la New York, defilarea manechinelor împodobite cu aceste accesorii elegante și parfumate a stabilizat marele trend al coafurilor sezonului toamnă-iarnă 2018: florile proaspete în șuvițe.

720 4 5Urmare a promovării acestui stil de accesorizare a părului, la toate evenimentele glamour care s-au desfășurat toamna trecută, vedete de talia unor Emma Stone sau Madeline Brewer au sosit pe covorul roșu având părul împodobit cu flori proaspete