Main menu

header

715 4 1de Călin Popa şi Gabriela Comşa

Mulți spun că atunci când a devenit imaginea Chanel, în 2016, a fost o mare lovitură pentru Lily Rose Depp, dar lucrurile nu sunt deloc întâmplătoare. Pe lângă faptul că este fiica unor staruri emblematice ca Johnny Depp și Vanessa Paradis, Lily Rose este considerată unul dintre milenialii iconici, care dau tonul în tot. Și nu se sfiește să-și dezvăluie secretele frumuseții.

Îngrijiți tenul cât mai devreme

Este foarte tânără și foarte frumoasă. Este fiica unor celebrități, are un farmec aparte, pentru că este pe jumătate franțuzoaică, și tot ceea ce spune și face este absorbit imediat de toată generația milenialilor, devine modă și „vinde”. Lily Rose Depp îmbină influențele franceze cu cele americane, defilează pe podiumuri de modă, filmează, traversează Oceanul de zeci de ori pe an și are deja o marcă personală când vine vorba despre frumusețe și despre make-up. „Cu cât mai devreme începeți să aveți grijă de ten, cu atât mai bine. Eu am început pe la 14 ani”, detaliază Lily Rose. Tânăra a avut chiar conflicte cu mama sa pe vremea când, elevă fiind, încerca să meargă la școală cu machiaj fumuriu în jurul ochilor.

Rutină simplă, inițiată de celebra mamă

715 4 2Primul lucru pe care l-a învățat Lily Rose de la celebra sa mamă, Vanessa Paradis, este importanța curățării tenului dimineața și înainte de a merge la culcare. „Mama a insistat foarte mult asupra acestui aspect. În rest, noi, franțuzoaicele, păstrăm o rutină simplă de înfrumusețare”, explică Lily Rose. De altfel, mama tinerei este o inspirație majoră pentru cea care, la rându-i, a devenit inspirație pentru marii creatori de modă. „Mama este idolul meu. Mă inspiră toate aparițiile ei, este foarte frumoasă, încerc să-i studiez mersul și felul în care poartă vestimentația. Îmi place să mă îmbrac cu ce avea ea când era de vârsta mea și în mod cert aș vrea să ajung într-o zi să fiu genul de femeie care este mama”, declară vedeta.

Amestecați influențele

Ea însăși un produs al frumuseții aflate la granița între două culturi, cea franceză și cea americană, Lily Rose Depp este adepta machiajului puțin, în nuanțe naturale. „Port machiaj minimalist: puțin fard de obraz, din care pun puțin și pe pleoape, un strop de rimel, un gloss discret pe buze și acesta poate fi un make-up pentru toată ziua”, argumentează starleta. Iar atunci când este nevoie de strălucire de covor roșu, Lily Rose se gândește la idolii săi din lumea filmului - Brigitte Bardot, Christy Turlington, Naomi Campbell. „Dacă în viața de zi cu zi prefer machiajul fără efort, pentru evenimentele speciale îmi place strălucirea. Am fost obsedată de make-up de când mă știu, așa că amestec influențele pentru un glam complet”, afirmă Lily Rose.

Machiați-vă singure

715 4 3Foarte multe dintre noi ne-am privit mamele, atunci când eram copii, cum își trasau liniile ochilor sau își conturau buzele. Asta a făcut și Lily Rose Depp, iar acum folosește din plin toate aceste amintiri și sfătuiește tinerele să încerce să se fardeze singure. „Cred că noi femeile avem, toate, sentimentul acela că doar cu mâna noastră machiajul iese așa cum trebuie. Așa că, chiar dacă lucrez cu cei mai buni make-up artiști din lume, încerc să mă machiez singură, măcar când vine vorba despre partea preferată, conturarea buzelor. Nimeni nu știe mai bine decât mine ce îmi doresc și ce cred că îmi stă bine. Așa am descoperit, de exemplu, că dacă îmi dau cu fard de obraz mai aproape de linia nasului, dau obrajilor o îmbujorare și o strălucire cu totul speciale”, adaugă vedeta.

Purtați parfumul care vă răscolește emoțiile!

Un parfum anume poate fi încărcat de emoție și poate evoca sentimente frumoase, chiar dacă uneori trecute. „Mama și bunica au purtat întotdeauna un anume tip de parfum. Când a apărut o apă cu aceeași semnătură olfactivă, am îmbrățișat-o imediat. A făcut bine inimii mele, port acest parfum și îmi aduce mereu aminte de perioade importante din viața mea și de persoane foarte dragi. În rest, produsele de care nu mă pot lipsi sunt o cremă de față, balsamul de buze, creionul pentru sprâncene și un blush”, adaugă Lily Rose.

Decât să vopsiți părul, mai bine încercați o perucă

715 4 4Lily Rose Depp nu este adepta vopsirii părului. Este drept că au ajutat-o și genele mamei, al cărei blond îl moștenește, dar este și amprenta actoriei, foarte puternică în tânăra vedetă. „Nu mi-am vopsit părul niciodată, îl prefer în culoarea naturală. Cred, însă, că a purta o perucă din când în când nu doar ne salvează de rutina de a ne vedea cu aceeași imagine în fiecare zi, ci ne și plasează în personajele în care am vrea să fim în ziua aceea. Ador ideea de a mă transorma în altcineva doar cu ajutorul unei peruci. Iar seara redevin eu însămi, nu mi-am vopsit părul și totul revine la normal”, punctează tânăra.

„Personal, prin modă și make-up îmi place să mă distrez, să mă simt bine în pielea mea și de felul în care arăt și să mă exprim ca personalitate“

Fără dietă şi exerciţii

715 4 5Apariție eterică pe covorul roșu sau la defilări de modă, Lily Rose Depp afirmă că nu respectă vreun regim alimentar anume pentru a-și menține greutatea ideală. Ba chiar cea care este „muza” oficială a lui Karl Lagerfeld susține că are o apetență pentru junk-food. „Cred că este important să fim mai îngăduitori cu ceea ce vrem să mâncăm decât să ne oprim cu desăvârșire de la bucuria care se poate găsi în degustarea unui fel preferat”, susține Lily Rose. În plus, vedeta care este un model pentru generații de tineri spune că nici cu exercițiile fizice nu se omoară.