Main menu

header

709 4 1de Călin Popa şi Alexandru Brădescu

Uneori e nevoie de sute de ore pentru a realiza impecabil cea mai nouă modă în manichiură - motivele inspirate din lumea Disney. Cu cât sunt mai elaborate, cu atât mai spectaculoase sunt aceste unghii de basm.

„Mica sirenă”, „Albă ca Zăpada”, „101 Dalmațieni”

Dacă până nu demult era preferabil ca manichiura să fie cât mai discretă în lumea modei, pentru a lăsa restul ținutei să strălucească pe deplin, ultimele defilări majore au schimbat acest trend, iar restul femeilor nu au întârziat să sesizeze trendul semnalat la cele mai importante evenimente de fashion ale toamnei 2018. Ca urmare, după ce au fost reperate complicatele unghii Disney, toată lumea le cere, fiind cert faptul că sezonul rece al acestui an și debutul lui 2019 vor face să se vadă pe unghiile doamnelor motive din „Mica sirenă”, „Albă ca Zăpada”, „Maleficent” sau „101 Dalmațieni”.

Sute de ore de sculptat și de ornat

709 4 2Unul dintre aspectele cele mai interesante este acela că preferatele acestor lucrări sunt personajele negative din aceste producții legendare, inspirațiile fiind personaje ca Ursula, Cruella de Vil sau Regina cea Rea. Imediat au apărut „colecțiile”. Potrivit artistei Shelena Robinson, tentaculele Ursulei au fost realizate din gel fluorescent, petele dalmațienilor cu fragmente de pene negre, cristalele Swarovski însoțesc motivul Cruela, iar Regina malefică din „Albă ca Zăpada” se regăsește pe unghii prin motivul inimii străpunse. „Doar proiectarea acestor modele - sculptare, design, detalii, alegerea materialelor - a durat sute de ore”, detaliază Jan Arnold, director al CND.

Unghiile cu motive de inspirație Disney sunt model stiletto, foarte ascuțite și extrem de lungi, cu formă similară armelor albe