Main menu

header

703 5 1de Călin Popa şi Florinel Dumitru

Orice femeie care se îngrijește cu atenție cunoaște sentimentul minunat de după o manichiură reușită. Iar când unghiile sunt nu doar frumoase și curate, ci și spectaculos colorate și acoperite cu o substanță care nu încarcă, plăcerea este cu atât mai mare.

Spectacolul manichiurii este asigurat

O mână frumoasă este asigurată și de o manichiură pe măsură. Trendurile actuale sunt nenumărate și se poate spune că fiecare are de unde alege, în funcție de stilul propriu, de la unghiile cu aspect natural la cele spectaculoase, permanente, adevărate opere de artă. Unul dintre trendurile care au luat cu asalt rețelele de socializare în ultima perioadă pe segmentul aranjării unghiilor este manichiura cu gelatină, așa-numitele „unghii de sticlă”. Asemănătoare cu alte obiecte din gel, cum ar fi încălțămintea sau rucsacurile, unghiile din gelatină sunt în mare trend, iar spectacolul manichiurii este asigurat.

Toate formele și culorile

703 5 2Unghiile din gelatină vin în toate formele și culorile, întrucât materialul este suficient de versatil încât să se preteze la orice stil. Unele sunt lungi și ascuțite, altele mai scurte și pătrate, divers colorate. Nu trebuie să faceți altceva decât să le solicitați specialistei. Aceasta va adăuga o prelungire în vârful unghiei naturale, apoi va „sculpta” extensia în forma și culoarea dorite, notează mirror.co.uk. Puteți apela la elemente sclipitoare, atât de la modă în această perioadă, la efecte de tot felul, la stickere sau la mesaje.

Nu toate saloanele execută unghiile din gelatină, așa că este nevoie să căutați locul care are ustensilele necesare realizării acestui look ultramodern