Main menu

header

682 4 1de Luana Mare şi Florica Pintea

Conceput să activeze măştile pentru ten, dispozitvul Foreo UFO Mint este un produs nou care acţionează pe baza tehnologiei de hiperinfuzie (încălzire, răcire şi pulsaţii T-Sonic) şi cu lumină LED pentru un tratament facial în profunzime, ce poate fi realizat acasă. Efectele antirid şi antiîmbătrânire se pot vedea după numai câteva utilizări.

Tratamentul durează 90 de secunde

Efectul de încălzire (termoterapia) deschide porii, facilitând absorbţia produsului de îngrijire a tenului şi îmbunătăţind pătrunderea ingredientelor de îngrijire a tenului. Susţine, de asemenea, sănătatea tenului, sporind circulaţia sangvină şi transportul proteinelor şi al substanţelor nutritive. Efectul de răcire (crioterapia) determină constricţia vaselor sangvine de la nivelul pielii, porii părând astfel mai mici şi pielea mai puţin inflamată. În acest mod, sunt îmbunătăţite efectele de lifting şi de tonifiere a pielii, iar ingredientele active sunt reţinute la nivelul tenului, susţinând fermitatea acestuia. Pulsaţiile T-sonic ajută fasciculul luminos să pătrundă în profunzime în pori pentru o acţiune mai eficientă, asigurând un masaj facial calmant şi facilitând absorbţia îmbunătăţită a produselor de îngrijire a tenului. Masca se pune pe dispozitiv, iar acesta trebuie apăsat uşor pe suprafaţa tenului cu mişcări circulare. Tratamentul are patru etape parcurse în mai puţin de două minute, iar efectele se văd încă de la prima aplicare.

Etapele terapiei

1. Se pune crema sau masca pe dispozitiv;

2. Se apasă butonul de pornire şi se activează tratamentul Make My Day; se apasă din nou pentru a activa tratamentul Call It a Night;

3. Timp de 90 de secunde se glisează dispozitivul UFO pe faţă. Schimbările fazelor tratamentului sunt indicate prin două pulsaţii rapide;

4. Trei pulsaţii rapide indică sfârşitul tratamentului. Se curăţă resturile de mască de pe faţă, iar dispozitivul UFO se clăteşte cu apă.