Main menu

header

763 9 1de Sorin Dumitrescu şi Eduard Popa

Creat de savanții ruși în urmă cu câțiva ani, Promiod a reușit să îngenuncheze până în acest moment foarte multe boli, de aceea a primit denumirea de leac bun pentru aproape orice afecțiune.

Eficient în tromboflebită

Dintre toate produsele naturale care și-au dobândit renumele pe piața românească în ultima perioadă, Promiod ocupă un loc important. Și asta datorită ingredientelor pe care le conține, cu efecte uimitoare asupra stării de sănătate a organismului uman: miere, propolis, ceară de albine, ulei de cătină, ulei de cedru şi ulei de dovleac. Toate ingredientele din PROMIOD sunt colectate din zone ecologic pure, și anume poalele munților Ural, zonă care este renumită pentru puterea vindecătoare a plantelor care cresc acolo. Valoroasă prin vitaminele provenite din polenul și nectarul plantelor, vitamina B1, B2, B6, vitamina PP, vitamina H, vitamina B12, vitamina C, acidul pantotenic, acidul folic, vitamina A, vitamina K, în combinație cu uleiurile de cedru, cătină și dovleac, acționează benefic asupra pancreasului, scăzând nivelul glicemiei din sânge. Datorită acțiunii directe pe care produsul o are asupra pereților vasculari, diminuează riscul aterosclerozei. În consecință, poate fi utilizat în profilaxii cardiovasculare, ca aritmia, stenocardia, boala ischemică cardiacă, hipertensiune gr. 1-2, distonie vegetovasculară, dilatarea varicoasă a venelor, tromboflebită.

Acțiune de neînlocuit în artrită

763 9 2Promiod are o eficacitate deosebită în migrene, mialgii, stări meteodependente și o acțiune de neînlocuit are în artrită, artroză, gută, afecţiuni de menisc şi ale colului femural, reumatism, neurite, osteohondroză, radiculită, hernie de disc. Nu în ultimul rând, Promiod are rolul de a regla funcția glandei tiroide și acționează benefic în stări posttraumatice, regenerarea suturilor postoperatorii, dar şi în miopie, glaucom, conjunctivită. Totodată, îmbunătăţeşte funcţiile tractului gastrointestinal, dezintoxifică ficatul, reglează flora intestinală și este foarte util în colite, ulcer stomacal şi duodenal, pancreatite, hepatite, hemoroizi. De asemenea, se utilizează în profilaxia atât a patologiilor sistemului urinar, cât şi reproductiv, precum litiază urinară, cistită, prostatită, adenom de prostată, dar şi în domeniul ginecologic. Ca profilaxie, Promiod contribuie la ridicarea imunităţii împotriva infecţiilor respiratorii virale şi împotriva patologiilor bronhopulmonare precum bronşite, astm, pneumonii. Și tot Promiod este de un real ajutor în cazul sinuzitei, haimoritei, otitei, dar şi împotriva eczemelor, psoriazisului, paradontoză, afecțiuni ale nervului trigemen, osteomielită, având efect antiinflamator şi antitumoral. Produsul natural Promiod contribuie la obținerea unor rezultate spectaculoase prin refacerea organismului într-un interval de timp scurt. Efectele folosirii acestui produs se remarcă chiar din primele zile de administrare, chiar și în cazul unor forme avansate ale bolii.