Main menu

header

- Scăpaţi de kilogramele în exces fără complicaţii şi riscuri

Colăceii puşi pe burtă pot dispărea rapid dacă facem o cură cu băuturi naturale din legume şi din fructe. Sucurile combinate ne fac să pierdem o jumătate de kilogram pe zi şi ne înfrumuseţează totodată şi pielea.

Zeama de varză murată şi pepenele galben curăţă aparatul digestiv
    Acidul lactic elimină toxinele şi facilitează dispariţia excesului de grăsimi. 250 ml de zeamă de varză acră se amestecă bine cu 150 ml suc de morcovi şi 100 ml suc de portocale stoarse cu câteva minute înainte. Efectul este uluitor. Şi gustoasele fructe de kiwi ajută la accelerarea procesului de înlăturare a grăsimilor prin conţinutul puternic de vitamina C. Se curăţă un kiwi, se mixează, apoi se amestecă piureul obţinut cu suc de portocală.

    Acelaşi efect de topire a grăsimilor îl are şi sucul de morcov combinat cu cel de lămâie. Se amestecă un sfert de litru de suc de morcovi cu două linguriţe cu suc de lămâie şi se beau două pahare pe zi. Zeama de varză murată combinată cu pepene galben are un efect extraordinar în curăţarea aparatului digestiv. Se mixează 100 g pulpă de pepene galben şi se amestecă împreună cu 200 ml zeamă de varză acră şi cu două linguri cu portocale. Se consumă de două, trei ori pe săptămână.


Sfecla roşie accelerează metabolismul
    Fierul conţinut de sfecla roşie are rolul de a accelera arderile din organism şi de a elimina cât mai repede grăsimile. Se combină 150 ml de suc de sfeclă cu 100 ml suc de portocale şi se beau două, trei pahare pe zi. Pentru a elimina apa din organism puteţi folosi cu încredere sucul de ţelină. Combinaţi 200 ml suc de ţelină cu 150 ml suc de portocale. Efectul este garantat. Specialiştii afirmă că substanţele de culoare albastră conţinute în plante, legume şi fructe elimină mai repede toxinele din corp. Amestecaţi 100 ml suc de prune cu 50 ml must de struguri negri şi cu o lingură cu suc de lămâie. Beţi de două, trei ori pe săptămână. La rândul lor, castraveţii, bogaţi în săruri minerale, fluidizează grăsimile. 100 g de castraveţi (fără coajă) se dau prin mixer şi se combină cu 75 ml suc de mere şi două linguri cu suc de lămâie. Se consumă de trei ori pe săptămână câte două pahare. 

Ioana Ene


    Mişcarea face minuni Un program minimum de mişcare practicată în fiecare zi accelerează procesul de slăbit. Specialiştii recomandă minimum zece minute de gimnastică în fiecare zi, combinat cu alte 15-20 de minute de jogging. Înainte de duş nu uitaţi să vă periaţi pielea. În felul acesta, celulele moarte sunt înlăturate, metabolismul este accelerat şi ţesuturile sunt întărite. După duş este indicat masajul întregului corp cu o cremă anticelulită, insistând mai ales asupra pântecului şi a coapselor.