Main menu

header

de Daniela Purgaru

Multe perechi uită, după un timp, de întâlnirile romantice şi de nopţile fierbinţi. Iată, potrivit specialiştilor „The Times”, cum ar trebui să se desfăşoare o seară romantică.

Cină în doi
O strângere de mână, un zâmbet cald, o privire directă, o conversaţie liniştită în timpul unei cine la restaurant... Ce îi poate apropia mai mult pe doi soţi care se „împiedică” unul de altul zilnic prin casă? Pare simplu şi uşor de făcut, dar nu este aşa. „O variantă ar fi ca soţia să accepte să «urce» din nou pe tocuri, soţul să îşi pună cravata de mătase, iar după o cină la un restaurant faimos să închirieze o cameră de hotel pentru o noapte plină de aventuri pasionale”, propune doctor Petra Boynton, expert în sexologie.
În schimb, jurnalistul Dan Kieran propune o soluţie mai comodă şi totodată mai realistă. „Ieşiţi cu întreaga familie la o pizzerie unde să fie şi locuri de joacă, distraţi-vă cu toţii, obosiţi-i bine pe cei mici, luaţi câte ceva şi pentru acasă, iar după ce îi adormiţi pe copii deschideţi o sticlă cu şampanie şi imaginaţi-vă că sunteţi singuri într-o cameră de hotel...”. Oricare variantă aţi alege, veţi avea numai de câştigat!