Main menu

header

de Maria Petrache

Fie că e bărbatul vieţii tale, soţul tău sau un partener cunoscut de puţin timp, nu există motive să nu încerci să-l faci să fie nebun după tine. Iată câteva exemple:

Serată-surpriză
Pentru aniversarea lui sau pentru sărbătorirea vreunui eveniment important din viaţa sa, organizează-i o serată-surpriză. Invită-i prietenii, pune-i muzica preferată, oferă-i ceva numai pentru el, deoarece aşa îi dovedeşti că eşti atentă la ceea ce îi place.

Fii „băieţoi”
Arată-i latura ta „masculină”, demonstrează-i talentele tale în arta meşteritului, pasiunea ta pentru jocurile video, desenele animate sau benzile desenate. Arată-i până unde poţi să ajungi cu simţul umorului, pe scurt, scoate din sertar ceva care să-l surprindă şi care te va face specială în ochii săi.

Fă primii paşi pentru el
Din când în când, fă primii paşi pentru el. Nu numai când e vorba despre sex, ci şi pentru micile lucruri cotidiene, care îi dovedesc că ocupă un loc important în viaţa ta şi că nu este undeva, printre mulţi alţii.

Fii sexy
Ca să fii sexy nu trebuie întotdeauna să ai aerul că eşti. Blugii prea mari şi un tricou uzat pot să te facă la fel de sexy ca atunci când porţi un neglijeu provocator. Dacă intenţiile tale sunt sexy, nu are importanţă ce porţi, însă vei avea sexapil prin atitudine. Deseori, cu cât facem mai puţin pentru un bărbat, cu atât mai mult îl excită.

Aşteaptă-l într-o ţinută provocatoare
Când se întoarce de la lucru, primeşte-l într-o ţinută „uşoară”. Fii sexy, provocatoare şi nu-i da pace decât după ce l-ai „tulburat” bine! După aceea, bărbatul pe care îl iubeşti se va întoarce de la muncă mult mai devreme.

Oferă-i o noapte de dragoste sub cerul liber
Încearcă să-i oferi o mică serată şi o noapte lungă sub cerul liber sau într-o cabană izolată. Fă în aşa fel încât să fiţi singuri pe lume. O mâncare gustoasă, un vin bun şi o noapte de dragoste de neuitat.

Dă-i întâlnire
Sună-l ca să-i dai întâlnire. Planifică serata şi condu „ostilitatea”. Du-te să-l iei, du-i flori şi invită-l la restaurant. Apoi ieşiţi la un bar sau mergeţi la un spectacol. Bărbatul tău va aprecia această ieşire, pentru că îi vei dovedi că îl iubeşti pentru altceva decât pentru ceea ce-ţi poate oferi el.

Îmbrăţişează-l fără motiv
Din când în când, strânge-l în braţe, doar ca să-i dovedeşti că ţii la el. Fă-o fără să aştepţi nimic în schimb. Se va simţi repede în siguranţă şi va fi fericit că te are lângă el.

Fă striptease
Fă striptease doar pentru el, într-un mediu intim, interzicându-i să te atingă în timp ce dansezi. Dacă eşti timidă, îndrăzneşte! Bărbatul tău îţi va aprecia curajul şi va fi cu atât mai excitat.

Lasă-i bilete de dragoste
Renunţă la declaraţiile de dragoste şi optează pentru bileţele sexy, care îl vor excita când se aşteaptă mai puţin. Strecoară-i bileţelele în buzunare, lasă-le în agenda lui sau pe pernă şi îl vei cuceri.

Arată-i că eşti pricepută
Demonstrează-i unul dintre talentele tale. Prepară-i dulceaţă, confecţionează-i o pernă, cântă-i, dansează din buric, du-l la locul tău de muncă ca să vadă cât de mult te admiră colegii, pe scurt, arată-i de ce eşti în stare.

Sugerează-i lucruri uluitoare
Dacă mergi cu el la restaurant, nu purta lenjerie intimă sub rochie şi spune-i acest lucru încă de la aperitiv. Se va gândi toata seara numai la asta şi e posibil să te întorci cât mai curând acasă.

Depăşeşte-ţi complexele
Dovedeşte-i că, deşi ai complexe, eşti destul de tare ca să treci peste ele. Partenerul tău îţi va aprecia efortul şi va fi foarte excitat văzându-te astfel. Nu uita că el nu are complexele tale, e cu tine şi te doreşte, te găseşte frumoasă aşa cum eşti.

Oferă-i mici cadouri
Oferă-i mici cadouri, mici surprize care dovedesc că eşti atentă la gusturile şi la nevoile sale. Are un câine? Data viitoare când îl vizitezi adu-i o sticlă cu vin pentru el şi un os pentru câine. Iubitul tău va fi încântat de acest gest, şi căţelul la fel!

Flatează-l
O dată pe zi, fă-i un compliment. Fie că e vorba despre felul cum arată, despre atitudinea sa, despre activitatea sau despre maşina sa, fă-i un compliment. Nu veni cu flori şi covor roşu, dar nici nu ezita să-i găseşti calităţi şi să-i spui acest lucru.

Pregăteşte-i o şedinţă de masaj
Bărbatul tău a avut o săptămână grea? Pregăteşte-i o şedinţă de masaj. Aprinde lumânări şi pune o muzică domoală în cameră, invită-l să facă un duş şi masează-l îndelung cu ulei călduţ.

Lasă-te înfiorată
De fiecare dată când îţi atinge braţul sau mâna în public, înfioară-te şi aruncă-i o privire îndrăzneaţă. Aceste trăiri îl vor da gata în mod sigur.

Pregăteşte-i baia
Pregăteşte-i o baie cu multă spumă şi intră cu el în cadă. Mângâie-l sub apă: o să mai vrea!

Vino cu ceva nou în relaţie
Oferă-i o după-amiază la hotel, deghizează-te în menajeră. Fii îndrăzneaţă şi lasă tabuurile acasă. În felul acesta, există puţine riscuri ca bărbatul tău să te părăsească.

Sărută-l cât mai des
Îşi citeşte ziarul? E la telefon? Se uită la televizor? Apropie-te încetişor şi sărută-l delicat. Dă-i un sărut dulce, plin de tandreţe şi de dragostea pe care i-o porţi. Apoi, treci mai departe. Sunt sigură că se va ţine după tine ca să beneficieze de urmare!