Main menu

header

de Maria Petrache

Se pare că deschiderea către noi experienţe şi senzaţii este cheia unei relaţii reuşite, de lungă durată! Dar pentru asta e nevoie de sinceritate, de multă iubire şi, mai ales, trebuie să fiţi disponibilă să vă arătaţi vulnerabilitatea în faţa celuilalt, cel puţin aşa susţin psihologii. Aflaţi ce tipuri de sex trebuie neapărat să încercaţi pentru a păstra relaţia ardentă!

Pentru împăcare
O ceartă pasională poate duce la o activitate la fel de pasională în dormitor. Fiecare cuplu trece şi prin momente mai delicate, iar sexul de după e cea mai bună metodă de soluţionare a conflictelor.

În vacanţă
O vacanţă poate fi o ocazie perfectă pentru a vă apropia şi mai mult de jumătatea dumneavoastră. Numai voi doi, departe de serviciu, de copii, eventual, departe de lumea dezlănţuită: o cameră la un hotel, priviri complice, intense, şi cearşafuri imaculate, pe care nu te poţi abţine să nu proiectezi imaginea trupurilor voastre unite... Cel mai mare beneficiu al sexului în vacanţă este sporirea intimităţii între parteneri.

...Bestial
Agresivitatea, în anumite limite, poate fi amuzantă şi excitantă uneori, tocmai pentru că nu ştiţi la ce să vă aşteptaţi din partea partenerului. Aşa că, dacă aveţi amândoi chef, lăsaţi-l să vă rupă hainele, smulgeţi-i cămaşa de pe el şi grăbiţi-vă la preludiu. Va fi foarte palpitant şi foarte plăcut!...

Confortabil
După o zi obositoare sau atunci când sunteţi tristă simţiţi nevoia să faceţi dragoste fără să fiţi pe grabă şi să vă savuraţi pe îndelete trupurile. Atunci e momentul potrivit pentru poziţia lingură, una dintre cele mai intime poziţii sexuale: întindeţi-vă lângă el cu spatele şi lăsaţi-vă cuprinsă în braţele sale.

Pe furiş
Dacă vă aflaţi la o petrecere plictisitoare sau la o reuniune de familie, puteţi adăuga un pic de adrenalină furişându-vă într-un dormitor mai ferit. Posibilitatea de a fi surprinşi este un afrodiziac extraordinar!

Fantezie
Fiecare dintre noi are fantezii sexuale, şi, atât timp cât partenerul este de acord să le transpună în realitate, nu există niciun motiv pentru care un cuplu nu ar trebui să le încerce. Dacă partenerul visează să faceţi dragoste pe un vapor, noaptea sau într-un automobil, de ce nu?

Rapid
Dacă sunteţi amândoi grăbiţi, nu e nevoie să vă puneţi pofta în cui! Trebuie doar să acţionaţi mai rapid decât de obicei! Nici măcar nu trebuie să vă dezbrăcaţi de tot. E important însă ca amândoi să vă doriţi să faceţi asta, altfel o să aveţi resentimente multă vreme şi o să-i reproşaţi că doar v-a folosit pentru propria lui plăcere.

Romantic
Senzualitatea şi tandreţea trebuie să stea la baza relaţiei voastre. Legătura sentimentală poate fi întărită dacă ştiţi cum să creaţi momente speciale, doar pentru voi doi. Învăţaţi să iubiţi încet, să exploraţi trupul celuilalt, înconjuraţi de flori presărate pe jos, de lumânări parfumate şi cu muzica auzindu-se în surdină.

Prin toată casa
Schimbarea locului în care faceţi sex se poate dovedi un stimulent deloc de neglijat. La urma urmei, spontaneitatea este obligatorie într-o relaţie reuşită!

În aer liber
Joaca în aer liber este cu mult mai îmbietoare şi mai incitantă decât sexul în patul conjugal. Trebuie să fiţi precauţi însă să nu încălcaţi proprietatea nimănui şi să vă feriţi de privirile indiscrete.

„Poziţia săptămânii”
Planificarea riguroasă a poziţiilor sexuale pentru fiecare zi a săptămânii nu presupune deloc absenţa spotaneităţii şi a pasiunii, ci dimpotrivă! Dacă sunteţi spirite libere şi gustaţi provocările, veţi găsi chiar nostim să ştiţi dinainte în ce poziţie veţi face sex seara, când vă regăsiţi.

Maraton
Dacă rămâneţi singuri toată ziua în casă puteţi încropi un joc: „Olimpiada sexului”! Amândoi trebuie să colaboraţi pentru un scop comun, şi anume cât mai multe orgasme. Repetaţi tangoul la orizontală de mai multe ori, până consideraţi că aţi întrecut deja toate recordurile ce puteau fi depăşite. La sfârşitul jocului veţi fi epuizaţi, dar extrem de satisfăcuţi! Nu-i aşa?