Main menu

header

510 23 2de Dana Purgaru

Ce fac cel mai des doi îndrăgostiți aflați la început de relație? Râd. Umorul conferă o stare de bine, leagă oamenii, deschide spirite. Iar dacă această stare se menține de-a lungul anilor, relația are numai de câștigat.

Ca la prima întâlnire

Toate studiile efectuate în legătură cu secretele cuplurilor fericite au ceva în comun: râsul. Acesta este benefic pentru cei doi parteneri de viaţă, deoarece relaxează, elimină emoțiile negative și tensiunea, consolidează legătura şi menţine fericirea. Una dintre cele mai bune metode pentru a vă distra mai mult, în ciuda tuturor greutăţilor zilnice şi a responsabilităţilor de cuplu, este să vă alocaţi timp special pe care să-l împărtăşiţi numai voi doi şi în care să nu abordaţi alte subiecte decât cele legate de cuplul pe care îl formaţi. Exact aşa cum făceaţi la primele întâlniri. Veţi vedea că uitând de restul problemelor vă veţi detensiona şi veţi putea zâmbi şi chiar râde copios.

Nu uitaţi să vă jucaţi

„Rupeţi” rutina zilnică şi alegeţi - de comun acord - o comedie o dată la câteva zile, la care să vă uitaţi netulburaţi, într-o atmosferă cât mai romantică. Aveţi în vedere ca mereu să faceţi lucruri noi, excursii, vizite, să mergeţi la concerte, la expoziţii sau cel puţin la plimbare seara. Practicarea diferitelor sporturi este, de asemenea, foarte indicată în cuplu - cu siguranţă vă va oferi multe ocazii să râdeţi fie unul cu altul, fie unul de altul. Nu vă sfiiţi nici să faceţi mici prostioare, care să alunge mina serioasă şi monotonia, şi să vă jucaţi cât mai mult.

Dacă aveţi copii, cooptaţi-i în activităţi noi, şi astfel veţi avea parte de momente relaxante şi amuzante şi, totodată, veţi consolida şi legăturile familiale. Dansul şi masajul - care să includă şi o porţie bună de gâdilături - sunt activităţi minunate care să vă destindă şi să vă amuze.

Dincolo de toate aceste sfaturi însă, cel mai important este să interacţionaţi cât mai mult, deoarece din comunicare se nasc oportunităţi nebănuite de râs.

Comunicarea deschisă şi cât mai multe activităţi inedite făcute împreună vă vor da multe ocazii să zâmbiţi