Main menu

header

649 28 3de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Actorul din seria „Scream” şi din serialul „Ray Donovan” este un mare iubitor de animale. La fel sunt și fiii săi și fosta soție, Naomi Watts. Așa că nu este de mirare că el a răspuns afirmativ invitației de a participa la o emisiune menită să crească gradul de conștientizare a populației cu privire la animalele părăsite în urma dezastrelor naturale, ba chiar să plece acasă cu două patrupede.

Îi unește dragostea pentru patrupede

Viața de cuplu poate fi uneori complicată. Dar când la mijloc există copii și animale de companie, orgoliile parcă dispar. Este și cazul cuplului format din Naomi Watts și Liev Schreiber. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar anul trecut au decis să divorțeze după 11 ani de căsnicie. Asta nu înseamnă însă că cei doi și-au neglijat îndatoririle de părinți. Și nici pe cele de „părinți de animăluțe”. Cuplul deținea împreună doi simpatici căței, Ziggy și Bob, dar nu au lăsat ca divorțul să stea în calea fericirii celor două necuvântătoare. Așa că, la fel cum se întâmpla pe vremea când erau căsătoriți, chiar și după despărțire, cei doi actori și-au împărțit îndatoririle părintești. Atât Liv, cât și Naomi au fost fotografiați în repetate rânduri plimbându-i pe cei doi câini rasa Yorkshire Terrier pe stradă sau i-au însoțit în călătoriile cu avionul. Se pare deci că cei doi au grijă nu doar de copiii naturali, dar și de animalele pe care le au în grijă și care îi însoțesc pe cei mici și pe părinți peste tot.

S-a cerut acordul copiilor

649 28 4Faptul că împarte deja doi căței cu fosta soție nu l-a oprit pe Liev Schreiber să adopte alte două patrupede. Recent, actorul a participat la o acțiune televizată de strângere de fonduri pentru a ajuta persoanele afectate de uraganul Harvey. În timpul emisiunii, Liev a aflat de existența a doi cățeluși care fuseseră inițial salvați de Asociația Home For Good Dog Rescue, din orașul american Hudson, care a fost aproape spulberat de furtună. Cei doi căței se aflau într-un adăpost din New Jersey, însă spațiul era deja supraaglomerat, pentru că foarte multe animale erau aduse în continuare să fie adăpostite acolo. Liev nu a stat mult pe gânduri și a decis să ia doi dintre câini acasă. Dar cum nu putea face asta fără acceptul celor doi fii ai săi, actorul le-a cerut permisiunea gazdelor emisiunii să-i sune în direct, prin FaceTime, pe Sasha și Kai (fiii actorului cu Naomi Watts), pentru a le cere părerea cu privire la adopție. „Dumnezeule, uitați-vă cât sunt de drăguți!”, a exclamat Naomi Watts la vederea cățeilor. „Aceia doi sunt cei mai frumoși. Sunt din Texas. Uite, Sasha, uitați-vă, băieți! Avem niște câini aici, haideți să-i adoptăm!”, a continuat actrița, la fel de entuziasmată. Iar copiii abia așteptau! „Fiii mei își doreau un câine, iar eu am găsit chiar doi. Va trebui să mă duelez cu producătorul emisiunii, care dorea și el câinii”, a glumit Liev după ce Sasha și Kai și-au dat acordul ca tatăl lor să aducă acasă simpaticele patrupede.

O nouă casă pentru „orfani“

Cei doi căței au primit și nume pe măsura drăgălășeniei lor: Woody și Willow. Apoi s-au pregătit de călătorie împreună cu Liev Schreiber, care i-a dus acasă, să-i prezinte fiilor săi. „În sfârșit, acasă. Uitați-vă cu ce m-am întors din călătorie! Doi mici orfani din Hudson întâlnesc pentru prima dată New Yorkul”, a scris actorul mai târziu pe contul său de socializare. El a însoțit remarca de o fotografie care prezintă una dintre noile achiziții canine ale familiei privind încântată din mașină frumusețile orașului. El a adăugat, de asemenea, și o poză făcută în livingul casei sale împreună cu ambii câini. În felul acesta, Liev Schreiber urmărește să-i facă pe oameni să conștientizeze care sunt consecințele catastrofale ale uraganului și cum pot salva viețile animalelor rămase fără stăpân.