Main menu

header

635 24 1de Gabriela Militaru şi Claudiu Melinte

Orlando Bloom, pe care îl știm din seria „Pirații din Caraibe”, este un mare iubitor de animale. Dacă în materie de iubite el a încheiat mai multe relații cu vedete de la Hollywood sau fotomodele cunoscute, le-a rămas mereu fidel animalelor acestora. Tatăl unui băiețel de 6 ani, actorul, acum în vârstă de 40 de ani, găsește mereu o ocazie să iasă în public însoțit de un patruped, chiar și când este vorba despre cină sau despre un zbor cu avionul.

A păstrat scheletul lui Sidi la loc de cinste

Orlando Bloom adoră animalele, în general, și câinii, în special. Actorul s-a aflat mereu în preajma unui câine și nu își închipuie viața fără prezența unui patruped. Ba mai mult, el este receptiv ori de câte ori un cățel are nevoie de ajutor. Așa se face că în urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2004, el a salvat un cățel aflat în pericol, după care s-a îndrăgostit atât de tare de patrupedul cu pricina, încât l-a adoptat. „L-am salvat în Maroc. De atunci suntem nedespărțiți”, a declarat actorul pentru revista „Men’s Health” despre cel mai bun prieten al său necuvântător. Cățelul cu pricina era un Saluki negru cu o pată albă, iar Bloom se afla în Africa filmând „Regatul cerului”. Actorul a fost fotografiat în câteva rânduri ducându-l pe Sidi la veterinar, semn că, de-a lungul vremii, cățelul a suferit câteva intervenții medicale. Potrivit site-ului american nowtolove.com, Orlando Bloom a fost devastat atunci când Sidi a murit. „A fost aici 12 ani. Ce n-aș fi dat să-i pot dărui un ficat nou”, a scris actorul pe Twitter după decesul câinelui. În încercarea de a păstra vie amintirea lui Sidi, actorul a cerut să păstreze scheletul acestuia și să-l țină la loc de cinste. „Cel mai bun prieten al omului… atunci când nu poți renunța”, a scris acesta pe contul său de socializare, alături de o fotografie a scheletului.

Iubire necondiționată

635 24 2Curând după dispariția lui Sidi, Orlando Bloom a salvat un nou câine dintr-o situație periculoasă. Se întâmpla în 2016, pe când actorul filma pentru coproducția britanico-chineză „Smart Chase: Fire & Earth”. Aflat pe străzile din Shanghai, în China, Bloom a zărit un cățel abandonat care avea urme de sânge pe spate. El l-a dus la veterinar și a rămas acolo, pentru a se asigura că patrupedul primește îngrijirile corespunzătoare. Ba mai mult, l-a ajutat pe veterinar să spele și să radă blana câinelui pentru a-l putea opera. În tot acest timp, actorul a consolat cățelușa, încurajând-o constant cu apelativul „fetiță cuminte”, au declarat surse apropiate lui Orlando Bloom, care spun despre actor că ar fi în stare de orice pentru a salva viața unui animal.

Dilema tripleților Pudel

Data următoare când Orlando Bloom a investit sentimente în creșterea unui cățel a fost când a început o relație cu cântăreața Katy Perry. Pe parcursul relației lor, care a durat puțin mai mult de un an, cei doi i-au fost „părinți” lui Nugget, un Pudel cafeniu foarte simpatic. În paralel, Katy Perry deține un alt cățel, geamănul lui Nugget, pe nume Butters. Însă Nugget a fost tot timpul vedeta familiei, el apărând chiar și în reclame tv. Pe parcursul relației celor două vedete, Orlando Bloom a fost fotografiat în nenumărate rânduri jucându-se cu Nugget pe stradă ori pe plajă. Între timp, se pare că Bloom și-a procurat el însuși un Pudel identic cu cei doi câini ai fostei sale iubite, un exemplar maroniu pe nume Mighty. Cuplul Orlando Bloom și Katy Perry s-a destrămat în martie anul acesta, însă actorul a fost văzut în luna mai, la două luni după despărțire, alături de un câine identic cu gemenii lui Katy Perry. Tabloidele s-au grăbit să titreze că cele două vedete s-ar putea împăca, dat fiind faptul că patrupezii sunt foarte asemănători și nu se știe foarte clar dacă este vorba despre unul dintre câinii lui Katy Perry sau despre câinele personal al actorului. Privind fotografiile celor trei Pudeli, am putea crede că vorbim, de fapt, despre unul și același cățel. Destul de dificil pentru paparazzi să-i identifice totuși.

Îndrăgostit de câinii iubitelor

635 24 3Unii ar putea crede că atașamentul lui Orlando Bloom față de animalele iubitelor sale este un semn în sensul reconcilierii actorului cu respectivele partenere. Nimic mai fals! Starul este pur și simplu înnebunit după animale și s-a atașat de fiecare dintre câinii fostelor iubite. De exemplu, el obișnuia să iasă deseori la plimbare cu câinele lui Kate Bosworth în cei trei ani (2003-2006) de relație. La un moment dat, când în viața sa apăruse și Sidi, Bloom ieșea la plimbare cu iubita și cu cei doi câini ai lor (foto sus). Și același lucru s-a întâmplat și când Orlando Bloom a cunoscut-o pe fosta sa soție, Miranda Kerr. În cei șase ani de relație și mai apoi în timpul căsătoriei, actorul a fost nedespărțit de cățelușul acesteia Frankie (foto jos).