Main menu

header

Pe micuţul ponei din imagine l-am întâlnit într-una dintre vizitele mele la Izvorani. Stătea cuminte pe marginea drumului şi păştea. M-am dat jos din maşină şi m-am aşezat lângă el. Mă privea cu ochi blânzi şi liniştiţi şi am început să „conversăm”. Ochii lui îmi spuneau o mie de poveşti: el este poneiul ce se află veşnic pe şosea şi ştie tot.


    A văzut-o şi pe Mihaela Rădulescu când trecea spre casă, l-a zărit şi pe Ion Ţiriac atunci când mergea la Complexul Sportiv, a urmărit cu privirea o mulţime de fotbalişti care au casele în zonă. Ce mai, Jimmy este o mică vedetă. Au venit şi câţiva paparazzi să-l întrebe câte ceva, dar Jimmy (căci aşa l-am numit în mintea mea) nu a suflat un cuvinţel. Păi nu ştie el că, dacă spune ceva, este expatriat? Păi unde o duce mai bine ca la Izvorani?

    Atâta linişte, atâta mâncare, atâta veselie… Hmmm, e ora prânzului şi, după o masă copioasă, urmează un somnic de voie. L-am lăsat pe Jimmy să doarmă nestingherit, dar nu m-am abţinut până nu i-am făcut o poză ca să v-o arăt şi dumneavoastră.

Ela, Bucureşti