Main menu

header

783 2 2I-am apreciat mereu pe cei perseverenți, pe cei care nu se sperie cu ușurință și-și pun la bătaie toate resursele sufletului pentru a putea învinge, pentru a putea susține o idee, un vis. Să știți că nu sunt foarte multe cazuri în acest fel, iar lista devine din ce în ce mai scurtă când ajungem pe tărâmul unor afaceri, acolo unde lucrurile sunt mai grele. Vreau să vă povestesc despre... o familie. Nu orice fel de familie, ci una care, cu determinare, crede într-un ideal. Sunt buni de oferit exemplu la toate capitolele care sunt sinonime cu omenia, cu răbdarea, cu simplitatea. Dincolo de orice, acești oameni speciali, despre care vreau să vă povestesc, cred în România, iubesc România și la orice pas luptă pentru promovarea ei, pentru bunăstarea ei. Dețin un brand 100% românesc. Au grijă ca totul să fie bine.

Sunt familia Păcurar, oameni de poveste, care iubesc calitatea și care, de ani buni, conduc afacerea de familie MOBILA ARDUDANA. Nu vreau neapărat să vă zic de mobila pe care o realizează, pentru că e superioară, este rafinată și elegantă, diversă. Fac totul în România, de la prelucrarea lemnului la angajați și distribuție, ajungând în ani să fie printre cei mai respectați în domeniul lor.

Dar altceva vreau să vă spun despre familia Păcurar. Cei doi părinți minunați și cele două fete sunt definiția bunului simț. Nu vă fie cu supărare, dar bunul simț, pe la noi, s-a diminuat. Iar cei despre care vă spun nu doar că-l au, dar îl și aplică, în viață, în afacere, în relațiile cu oamenii. Dragostea dintre ei este una de nezdruncinat și împreună conduc afacerea cu mobilă, care se face tocmai în Nordul țării, într-o mirifică localitate, numită ARDUD, județul Satu Mare.

Familia Păcurar mă uimește mereu cu ambiția ei, cu ambiția lor, a fiecărui membru în parte și a tuturor împreună. Indiferent dacă le-a fost greu sau simplu, au mers mai departe. Iar părinții au transmis și fetelor valori înalte, iar acestea le-au făcut și pe ele să se alăture afacerii, pe care nu o consideră un business, ci o prelungire a ceea ce sunt. Omenia, desigur, le este specifică și n-aș putea să nu menționez că de când îi cunosc mi-au demonstrat că sunt de nădejde, loiali și că pot aprecia arta la justa valoare. Și-ntr-o Românie în care-i destul de complicat să mergi mai departe cu orice vis, ei se luptă, impun calitate și fac adevărate minuni. Și nu se limitează doar la asta. Exportă, ducând numele țării noastre în acest domeniu, și peste hotare, acolo unde sunt într-o permanentă căutare.

Viața lor înseamnă acest vis. Au investit în el, l-au pus pe picioare și iată că deja două generații încearcă, prin toate formele, să-l susțină. Și n-au epatat niciodată cu ceea ce fac, considerând mereu că modestia este cea mai de preț calitate. Și apoi ei mai sunt adepții unui principiu în care și eu cred cu tot sufletul meu - munca, produsul finit sunt cele care vorbesc despre noi înaintea oricărei descrieri. Iar dacă aruncați o privire

pe site-ul www.ardudana.ro, veți putea observa faptele care suplinesc de minune cuvintele speciale pe care le spun eu despre ei. Și-i mai iubesc pentru ceva la fel de rar în ziua de azi - consecvența, altruismul nedisimulat și camaraderia. Pentru ei, ca și pentru mine, cuvântul dat e lege și dacă am decis să fiu prieten, sunt loial, sunt aproape de acel om și-l susțin necondiționat pe termen lung, fără să mă căznesc sau să am păreri de rău.

Mobila ARDUDANA poate fi, după cum bine știți deja de patru sezoane, admirată în platoul Televiziunii Române, la emisiunea „DRAG DE ROMÂNIA MEA!“, în fiecare duminică, la TVR 2. Inclusiv la Favorit TV, de două sezoane, mobila ARDUDANA desăvârșește platoul. Totodată, alături de ei realizez și „GRAMOFONUL“ de la Național FM, iar pe Maria Păcurar, directorul comercial al societății, o puteți asculta săptămânal pe canalul meu de YouTube, cu importante lecții, ponturi și sfaturi. Cred din suflet că dacă ar fi printre noi mai mulți oameni ca ei, totul ar arăta altfel. Dar nu mă-mbăt cu apă rece și nu-mi rămâne decât să punctez de fiecare dată când în calea mea apar oameni de povestit...