Main menu

header

irina_nistorO soluţie ideală ca să treceţi peste noaptea obligatorie de nesomn dintre ani e să vedeţi acest film adorabil, spumos, chiar ca o cupă de şampanie. Regizorul Gary Marshall, foarte romantic din fire, după cum îl ştim prin „Pretty Woman”, a decis să ne ridice moralul cu orice preţ, pentru el data în sine având o conotaţie specială: atunci s-a logodit. Iar soţia sa purta o rochie de aceeaşi nuanţă cu cea a ciocolatiei Halle Berry.

N-am să vă destăinui cine cu cine e pereche în acest „puzzle” de îndrăgostiţi, dar am să vă ademenesc, spunându-vă că veţi putea călători până la New York, că veţi putea vedea cum funcţionează celebra sferă din Time Square şi cum se pregăteşte un catering, unde furnizoarea este fosta doctoriţă blondă din „Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl, de care e îndrăgostit Jon Bon Jovi. Fetiţa de altădată din „Fiecare se crede normal”, Abigail Breslin, este, pe ecran, fiica unei mame foarte posesive, pe care o ştim bine din „Totul despre sex”, Sarah Jessica Parker. Michelle Pfeiffer are un rol destul de ingrat, iar Ashton Kutcher s-a ales cu personajul, teoretic, cel mai seducător, deşi cu adevărat colosal este Hector Elizondo, tot din „Pretty Woman”. Jessica Biel stă să nască în scenariu şi are şanse să câştige o sumă enormă dacă va aduce pe lume primul copil din noul an, iar Robert De Niro e mai ataşant ca niciodată. Important e să nu rataţi genericul final, nu numai ca să aflaţi numele tuturor protagoniştilor (în cazul în care aveţi ceva dubii), ci şi să vedeţi un foarte nostim montaj al bâlbelor de la filmări. Sărbători cinematografice!

„De Anul Nou“ („New Year’s Eve“)

SUA, 2011
Regia: Gary Marshall
Cu: Robert De Niro, Halle Berry, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Jon Bon Jovi. Abigail Breslin, Hillary Swank, Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker, Hector Elizondo
Distribuit de: MediaPro Distribution