Main menu

header

irina_nistorSaga vampirilor pare fără de sfârşit. Acum se încearcă o combinaţie între sentimentalism - o iubire aproape pură între o pământeană şi un vampir, care are ca rival un vârcolac - şi scene de o violenţă inimaginabilă, cu bătăuşi în zbor şi multă vărsare de sânge.

Seattle, unul dintre cele mai liniştite oraşe din America, situat aproape de graniţa canadiană, se confruntă brusc cu nişte crime oribile, cărora nu le sunt găsiţi făptaşii. Bella se pregăteşte să-şi termine liceul (la ei, Bacalaureat nu există, deci nici corupţie) ca să plece să studieze tocmai în nordul îndepărtat. Înainte de marea despărţire, inclusiv de un tată foarte iubitor, fata îşi va vizita, pentru un week-end, mama înţelegătoare şi cu mult şarm. Edward, mai palid şi mai fardat ca niciodată, este vampirul cumsecade şi îndrăgostit, care vrea să-şi legalizeze aventura, numai că Bella nu acceptă decât cu condiţia să intre în lumea moroilor. Vârcolacul Jacob, prietenul din copilărie al fetei, ar vrea-o doar pentru el şi e dispus să facă sacrificii. Chiar când ştie că mai mult ca sigur alegerea ei nu-l va face să aibă câştig de cauză, rămâne altruist. Întâlnirile se fac în natură, pe munţi destul de ostili sau în câmpul cu flori de o frumuseţe paradisiacă. Ca să mai existe un duşman, reapare Victoria, în o altă interpretare decât cea din cele două episoade precedente. Între timp s-a pricopsit şi cu un sclav, dispus să-i asculte toate ordinele, doar că nu va supravieţui prea mult. Autoarea acestor poveşti violento-siropoase este Stephenie Meyer, care aparţine religiei... mormone, în mod paradoxal!

„Eclipsa” („The Twilight Saga: Eclipse”)

SUA, 2010
Regia: David Slade
Cu: Xavier Samuel, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke, Justin Chon, Anna Kendrick, Michael Welch, Christian Serratos, Jackson Rathbone, Ashley Greene, Paul Jarrett, Iris Quinn, Sarah Clarke, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser
Distribuit de Media PRO Distribution