Main menu

header

După ce au apărut, fără exagerare, mii de cărţi motivaţionale, cum să faci şi să dregi, americanii, inventatorii lor, s-au gândit să mai facă şi un film. Au avut grijă să îşi bată joc întâi de tot ce a avut succes la cititori şi mai ales la cititoare şi au luat-o de la capăt, după aceeaşi reţetă. Pe ea o ştim prea bine din rolul doctoriţei Izzy, din „Anatomia lui Grey”, unde arată mai degrabă a fotomodel, ceea ce a şi fost ca rol.

Acum este producătoare de televiziune, una foarte severă, care taie şi spânzură. Doar că audienţa e spre zero. Odată ajunsă acasă, unde singurul prieten îi este un pisoi splendid, acesta calcă pe telecomandă şi aşa ajunge ea să se uite la o emisiune cu un moderator de o vulgaritate, i-aş putea spune românească, Gerald Butler. Se îngrozeşte de sfaturile lui pentru femei şi intră prin telefon în emisie. Îi demontează toate argumentele, susţinând că există şi iubitul ideal. El trebuie să fie frumos, deştept, să aibă umor, să-i placă să călătorească, să iubească şi câinii, dar să prefere pisicile. A doua zi se trezeşte cu mârlanul prezentator la o emisiune pe care va trebui s-o coordoneze.

Tot pisoiul o ajută să dea şi de un doctor, pe care, în urma sfaturilor fostului duşman, îl prinde în laţ. Mai mult nu vă spun. O să vă distraţi însă la varianta meteo cu norişori pe post de costum de baie. O să vi se facă poftă să mergeţi cu balonul. Şi o să petreceţi aproape două ore agreabile.

„Adevărul gol-goluţ” („The ugly truth”, SUA, 2009)

Regia: Robert Luketic
Cu: Katherine Heigl, Gerard Butler, Kevin Connolly, Eric Winter
Distribuit de: InterCom