Main menu

header

Dacă până acum a avut roluri de fată simpatică sau serioasă, Sandra Bullock s-a gândit să schimbe un pic registrul în pelicula „Vrei să te însori cu mine” şi a interpretat o... scorpie.

Toată lumea o ştie de frică pe Margaret, cea care conduce editura, terorizându-şi subalternii. Profesional, nu i se poate reproşa nimic. Dar să te ferească Dumnezeu să intri în gura sa! Primul pe care îl concediază este cel care nu a obţinut o invitaţie în emisiunea lui Oprah, pentru un autor a cărui carte tocmai ce fusese publicată. Asistentul lui Margaret, Andrew, este tratat mai rău decât o ordonanţă, dar tace şi înghite, pentru că vrea să fie avansat. Nici nu ştie ce-l aşteaptă! Ea, ca să nu fie deportată (acasă, în Canada), găseşte ca soluţie măritişul cu Andrew (care va fi astfel promovat şi i se va tipări romanul). Asta dacă ambele părţi se vor ţine de cuvânt... Şi, mai ales, dacă nu prind înşelătoria cei de la Emigrări, care îi pot băga în puşcărie şi sancţiona cu o amendă zdravănă. Ca să pară totul realist, va trebui să îndure un weekend cu părinţii şi cu bunica băiatului, undeva în Alaska. O bună ocazie pentru el să se răzbune pentru toate umilinţele îndurate. Aici, însă, o vor aştepta mai multe surprize. Familia o va primi cu braţele deschise, dar, ce-i drept, singurul cu care nu se va înţelege va fi patrupedul. Peisajele sunt splendide, chiar dacă locul e cam izolat. În plus, relaţia dintre tată şi fiu nu e dintre cele mai călduroase. Cei doi se află într-un conflict deschis, iar bătrânul este o adevărată pacoste. Mama e mult mai împăciuitoare şi mai apare şi o fostă iubită, blonduţă şi tinerică, spre deosebire de presupusa mireasă, care este cu zece ani mai mare. Finalul?... Cu surprize!

„Vrei să te însori cu mine?” („The proposal”)

Regia: Anne Fletcher
Cu: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White, Malin Akerman, Denis O’Hare, Oscar Nuñez
Distribuit de: Prooptiki România