Main menu

header

Cum e viaţa asta, în care o bucăţică mică de frecvenţă ne împiedică să ne încărcăm din atmosferă cu energii folositoare... Fiindcă acea mică bucăţică de frecvenţă ne face pe noi să fim deasupra joasei frecvenţe a energiilor utile corpului omenesc ce se află în jurul nostru. Pentru că în atmosferă se găsesc nişte unde electromagnetice joase, ce ne-ar face să fim în formă dacă le-am putea culege în mod obişnuit. Numai că omul le poate aduna să le folosească în corp doar în stare de somn profund sau în stare de transă, când este capabil să-şi coboare propriile frecvenţe ale energiei interioare până către 8 KHz, devenind astfel un fel de antenă ce strânge undele favorabile din jur. Şi iată o altă explicaţie care ne va mira: bioenergeticienii, cei despre care se zice că au un prea plin de energie pe care-l cedează pacienţilor prin mâini, de fapt nu au un surplus de energie, ci au capacitatea de a fi un soi de antenă, de releu ce captează undele de joasă frecvenţă din atmosferă şi le mută în organismul bolnavilor.

Ei bine, un inventator român, fizicianul Alexandru Muşat, a construit un aparat miniatural, Spiriduş, ce produce unde energetice de joasă frecvenţă, asemănătoare celor din atmosferă, pe care le poate introduce în corpul celui care face terapie. Este vorba despre un fel de aparat de fizioterapie la purtător, care ne încarcă energetic cu unde de joasă frecvenţă, îmbunătăţindu-ne starea de sănătate. Dispozitivul este de mărimea unui pachet de ţigări. Aşadar, pentru o stare energetică bună a organismului, deci pentru a fi în formă, putem să facem zilnic o terapie cu acest aparat. Este suficient să punem pe anumite puncte ale corpului aparatul Spiriduş, pentru ca undele energetice de joasă frecvenţă emise de el să intre în corpul omului, mai ales în punctele în care se află sisteme de glande importante. Astfel, este necesar ca omul să ţină zilnic câte cinci minute pe creştetul capului aparatul de unde energetice joase, căci acolo este hipofiza. Urmează plasarea cinci minute pe frunte, unde se află epifiza şi alte cinci minute la baza gâtului, în dreptul tiroidei. Aparatul Spiriduş se ţine apoi cinci minute la mijlocul cutiei toracice, în dreptul sternului, căci acolo de află glanda Timus, responsabilă de imunitate. Apoi, Spiriduşul inventat de fizicianul româ, se ţine cam douăzeci de minute la o palmă deasupra ombilicului, pentru a încărca cu unde favorabile energetice pancreasul şi suprarenalele, urmând a fi poziţionat la o palmă sub buric, tot în jur de 15 minute, pentru a încărca energetic glandele genitale. Şi, în fine, ultima staţie este în partea de jos a coloanei vertebrale, în zona noadei, unde se ţine cinci minute. Acesta este „ritualul“ de încărcare energetică cu unde de joasă frecvenţă, pentru menţinerea stării de confort a sănătăţii.
Dacă omul respectiv are alte suferinţe în afara acestor puncte, el aşază aparatul şi pe zonele unde are bolile respective. În cazul afecţiunilor reumatismale ale picioarelor sau în proasta circulaţie periferică la membrele inferioare, aparatul este ţinut în zona genunchilor şi apoi în zona călcâielor.

Undele electromagnetice de joasă frecvenţă acţionează favorabil la nivelul tuturor celulelor. Dacă avem inflamaţii reumatice sau dureri de cap, insistăm ţinând aparatul Spiriduş pe punctele respective cam 20-30 de minute. Acest dispozitiv,  ce produce unde energetice de joasă frecvenţă, cele mai bune pentru organism, acţionează în principal îmbunătăţind funcţionarea celulei, dar determină şi o mai bună circulaţie a sângelui şi facilitează eliberarea mai multor endorfine (considerate hormonul fericirii). Endorfinele blochează semnalele de durere şi de disconfort dintr-o parte a organismului, pentru a nu mai ajunge la sistemul nervos central.