Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Mamă a 14 copii, speră în continuare la o existenţă normală după o operaţie pe creier

Manole Maria s-a născut la 15 august 1942, în comuna Berislăveşti, din judeţul Argeş. Viaţa nu a fost deloc uşoară pentru Maria, dar a trecut peste toate greutăţile, purtându-şi crucea fără să crâcnească. Dar destinul i-a mai pregătit o lovitură extrem de grea, din care nu se ştie când îşi va mai reveni. Femeia a fost diagnosticată în urmă cu mai bine de patru ani cu o tumoare cerebrală, ce i-a fost extirpată chirurgical, însă intervenţia a lăsat urme în trupul firav al bătrânei.

A rămas cu sechele

  Bune, rele, Maria a trecut prin multe de-a lungul vieţii şi a avut numeroase puncte de răscruce. Unul dintre acestea a fost cel în care i-a murit soţul şi a lăsat-o în urmă cu zece copii! Cu o mare durere în suflet, femeia a trebuit să ia viaţa în piept şi să fie sprijin pentru cele zece suflete rămase în grija sa. A făcut tot ce i-a stat în putere ca să le ofere educaţie, în limita posibilităţilor, şi are satisfacţia de a-i fi făcut mari. Vremea a trecut, iar viaţa i-a scos în cale o nouă iubire. Şi el era văduv, cu patru copii dintr-o căsătorie anterioară. Cei doi au decis să îşi unească destinele în faţa lumii şi a lui Dumnezeu.
  O poveste emoţionantă, dar cu o urmare extrem de tristă dacă ne gândim că, în 2004, Maria a fost descoperită cu o tumoare parietală stânga parasagitală-meningiom de sinus longitudinal superior. Maria a fost operată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, dar, din nefericire, în urma acestei intervenţii chirurgicale a rămas cu un deficit motor şi cu tulburări de vorbire. A luptat şi luptă din răsputeri pentru copiii săi. Face tot ce îi stă în putinţă pentru a se recupera şi pentru a duce o viaţă normală, dar drumul este greu şi fără garanţii.
Cristina Voicilă

Add comment


Security code
Refresh