Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

  - Cu ajutorul cititorilor revistei „Taifasuri”, Mihai Popescu a strâns 40.000 de euro şi a fost operat pe creier în Germania
  La sfârşitul lunii august v-am prezentat povestea impresionantă a unui tânăr din Timişoara, care avea o tumoare craniană şi care s-a zbătut mai bine de patru ani pentru a avea o viaţă normală. Cu ajutorul cititorilor revistei „Taifasuri”, a blogului său personal şi a multor alte publicaţii şi posturi tv, Mihai Popescu a reuşit să strângă cei 40.000 de euro necesari operaţiei neurinomului acustic de care suferea. La 18 septembrie, Mihai a plecat spre Clinica International Neuroscience Institute din Hannover, Germania. S-a internat la 21 septembrie, iar o săptămână mai târziu a fost operat. În prezent, starea sa de sănătate este una bună.

  Tumoare craniană de 4/2 cm
  Povestea lui Mihai a început în urmă cu patru ani, moment în care simte înţepături în piciorul drept, durere ce a început să radieze şi să se amplifice. Deşi i s-au făcut o mulţime de investigaţii, doctorii nu reuşeau să afle care este problema. La un moment dat, au considerat că Mihai este sănătos din punct de vedere fizic, suspectând ceva de ordin psihic.
  Nemulţumit de acest răspuns, tânărul a continuat să se ducă la diverşi medici, dar fără niciun rezultat. După trei ani, Mihai a fost supus unui RMN. În urma rezultatelor acestui test, i s-a pus diagnosticul de tumoare subdurală L5-S1. A fost operat, iar tumoarea s-a dovedit a fi benignă. Timp de trei luni, Mihai a fost nevoit să stea la pat. După ce şi-a revenit, şi-a reluat viaţa, plin de speranţe. Din nefericire, în urma unui nou RMN a aflat că are o tumoare craniană de 4/2 cm, situată în unghiul ponto-cerebelos. A repetat RMN-ul, sperând că primul rezultat a fost greşit, dar adevărul era zdrobitor. Tânărului i s-a  spus că trebuie să se opereze din nou.

  Mărinimia oamenilor i-a salvat viaţa
  În căutare de noi speranţe, Mihai s-a dus să facă investigaţii la Spitalul din Szeged. Doctorul Borzo Pall i-a spus că are de fapt neurinom acustic şi nu hemangioblastom, cum era suspectat de doctorii de la Bucureşti. Pall i-a spus că îl programează la operaţie la Szeged, la 25 august. Între timp, Mihai a căutat mai multe informaţii despre neurinomul acustic, aflând astfel de clinica din Hanovra, unde riscurile erau minime. Singura problemă era costul ridicat al operaţiei. Din fericire, oamenii au dat încă o dată dovadă de mărinimie şi au sărit în ajutorul său, ajutându-l să strângă cei 40.000 de euro necesari operaţiei.
Cristina Voicilă

Add comment


Security code
Refresh