Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

593 30 4de Dana Georgescu

Megaautobuzul revoluţionar al chinezilor care permite automobilelor să circule dedesubtul lui a devenit realitate. Varianta finală a vehiculului urmează să fie pusă în circulaţie la sfârşitul acestui an.

Va avea o capacitate de 1.200 de pasageri

„Măgăoaia” a fost prezentată în urmă cu aproape două luni, în cadrul celei de-a 19-a ediţii a Beijing International High-Tech Expo, iar recent s-a anunţat că vehiculul a fost testat pentru prima dată. El are o lungime de 22 de metri, o lăţime de 7,8 metri şi o înălţime de 4,8 metri. Varianta finală a autobuzului va avea o capacitate de 1.200 de pasageri, iar pentru a putea circula trebuie fixat pe şine. Inginerii chinezi susţin că ideea vehiculului a atras deja atenţia guvernelor Braziliei, Franţei, Indiei şi Indoneziei.

Add comment


Security code
Refresh