Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

550 20 1de Raluca Grințescu

Nu ar fi ideal să vă relaxați şi în acelaşi timp să ardeți şi calorii? Este posibil cu ajutorul exerciţiilor de yoga. Deşi mişcările de yoga sunt, de obicei, line şi lejere, cele pe care vi le vom prezenta sunt suficient de energice încât să vă permită să ardeți caloriile, dar să vă şi relaxați în acelaşi timp.

Exerciţiul 1

550 20 2Stați în picioare, cu mâinile ridicate deasupra capului, cu palmele orientate spre interior şi cu genunchii puţin îndoiţi. Păşiți înainte într-o fandare. Păstrând poziţia de fandare, ridicați piciorul stâng de pe podea şi întindeți-l în spate, revenind apoi rapid la poziţia de start. Repetați exerciţiul de 20 de ori pentru fiecare picior.

Exerciţiul 2

550 20 3Stați în picioare, cu mâinile ridicate deasupra capului, palmele orientate spre interior. Îndoiți genunchii ca pentru o fandare şi rămâneți astfel. Ridicați-vă pe vârfuri, astfel încât călcâiele să nu vă mai atingă podeaua, coborând în acelaşi timp mâinile în faţa dumneavoastră, la nivelul umerilor. Păstrând această poziţie, faceți trei genuflexiuni uşoare, coborându-vă trunchiul cu câţiva centimetri.

Exerciţiul 3

550 20 4Începeți exerciţiul cu palmele împreunate în dreptul pieptului. Puneți talpa piciorului drept pe genunchiul stâng. Îndoiți genunchiul stâng, ca pentru o fandare, în timp ce vă întindeți piciorul drept în lateral şi atingeți podeaua cu vârfurile degetelor. Reveniți la poziţia de start, cu genunchii puţin flexaţi, apoi repetați exerciţiul. Realizați 20 de mişcări pentru fiecare parte.

Exerciţiul 4

550 20 5Începeți exerciţiul cu palmele împreunate în dreptul pieptului, iar talpa piciorului drept plasată pe genunchiul stâng. Păstrând talpa stângă lipită de genunchiul drept, răsuciți-vă corpul şi întindeți piciorul înainte. Reveniți la poziţia de start, lipiți iar talpa de picior şi întindeți-l spre exterior. Repetați exerciţiul de zece ori.

Exerciţiul 5

550 20 6Stați cu picioarele depărtate și cu braţele întinse în lateral. Realizați o fandare în lateral cu piciorul drept şi păstrați piciorul stâng perfect drept. Îndreptați privirea înainte, spre mâna dreaptă. Păstrând poziţia de fandare, rotiți-vă braţele. Schimbați direcţia de rotire şi repetați exercițiul de zece ori.

Realizați circuitul de exerciţii de două ori. Dacă sunteți începători, o singură dată este suficient, mai ales că programul de exerciţii este destul de dificil

Motto: „Tânjeşte după un lucru şi îl vei obţine! Renunţă să îl mai doreşti şi va veni singur la tine!“ (Swami Shivananda)

Add comment


Security code
Refresh