Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

595 5 4de Roxana Istudor

Este posibil ca în căutarea conectării lumii cosmetice cu cea funcțională să se fi produs o inovație majoră? Unii spun că da. Și totul grație invenției unei studente britanice.

Se poate intra doar atingând cu unghia dispozitivul dedicat

Pentru cei care folosesc zilnic cardul de transport „Oyster” pentru a se deplasa prin Londra ar putea fi o revoluție oja pe care a inventat-o Lucie Davis. Proiectul „Oyster Card Acrylic Nails” este de fapt o manichiură stilizată care funcționează, prin compoziția din ojă, precum cardul de metrou amintit. Secretul este introducerea cipului din card în oja acrilică și, în acest fel, cea care o poartă poate intra la metrou doar atingând cu unghia dispozitivul dedicat. „Îmi place să cred că lucrez pentru secolul al XXI-lea. Mă preocupă abordarea practică a noilor perspective asupra lucrurilor, care să aducă schimbări pozitive”, spune tânăra. Momentan, este doar un concept, dar nu este exclus ca peste puţin timp să purtăm cartela de metrou… pe unghii!