Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

576 5 3de Adrian Barna

E primăvară şi trebuie să avem grijă de părul nostru. Dacă deja aveţi unele probleme, cum ar fi despicarea vârfurilor şi căderea masivă a firelor de păr, atunci aveţi nevoie de măşti naturale regeneratoare, care vor fortifica firele.

Acţionează contra despicării vârfurilor

Amestecaţi un castravete dat pe răzătoare, 2 linguri cu smântână şi 2 linguri cu ulei de ricin. După ce umeziţi părul cu apă călduţă, întindeţi amestecul pe toată lungimea firelor şi lăsaţi să acţioneze între 30 şi 45 de minute. Clătiţi apoi cu apă caldă şi spălaţi-vă normal. Este bine să folosiţi şi un balsam hidratant cât mai natural. Aplicaţi această mască o dată pe săptămână, iar rezultatele se vor vedea chiar de la primele proceduri.

Un amestec ce opreşte căderea

Următoarea mască ajută la stoparea căderii părului. Într-un vas de sticlă amestecaţi un gălbenuş cu 2 linguri cu iaurt de ţară, 2 linguri cu miere, zeama de la o lămâie mică, 1 lingură cu ulei de ricin, 1 lingură cu tinctură de urzică şi 10 picături de vitamina E şi masaţi-vă scalpul cu acest amestec timp de cinci minute. Lăsaţi apoi compoziţia să acţioneze aproximativ 30 de minute, clătiţi-vă cu apă caldă şi spălaţi-vă cu un şampon pentru copii. Dacă se poate, încercaţi să nu vă uscaţi cu foenul!

Add comment


Security code
Refresh