Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

564 4 3de Gabriela Niculescu

Machiajul poate fi acum mai simplu de realizat cu ajutorul dispozitivului numit crealash. Materialul din care este confecţionat acesta este un plastic fin, care nu zgârie şi nu strică machiajul. După utilizare, crealash se poate şterge cu serveţel umed sau uscat sau se poate spăla.

Se aplică deasupra şi dedesubtul genelor

Fardul de pleoape sub formă de pudră cade adesea de pe aplicator, fie pensulă sau burete, făcând necesară ştergerea fondului de ten de sub ochi şi pomeţi şi refacerea machiajului. De asemenea, aplicatorul rimelului vă poate murdări pleoapa superioară sau pe cea inferioară dacă nu îl folosiţi cu mişcări minuţioase şi lente. Crealash a fost creat tocmai pentru a vă scăpa de aceste probleme. Aplicaţi-l deasupra genelor pleoapei superioare sau sub genele pleoapei inferioare înainte de rimelare şi veţi evita pătarea cu mascara. De asemenea, sub ochi poate fi pus şi atunci când aplicaţi fardul pe pleoapa superioară, mai ales pe cel închis la culoare.

Add comment


Security code
Refresh