Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

563 4 1de Gabriela Niculescu

Celebrul designer Christian Louboutin a lansat în toamna anului trecut o colecţie exclusivistă de rujuri ce pot fi purtate şi ca pandantiv sau sub formă de colier. Colecţia cuprinde 38 de rujuri în trei texturi diferite: Silky Satin, ce include 20 de culori cu acoperire medie spre full, Sheer Voile, cu nouă nuanţe diafane, şi Velvet Matte, cu nouă culori opace şi cu un finisaj delicat. Gama variază de la burgundy la nude sau roz pal şi, bineînţeles, tradiţionalul roşu.

Inspirat de regina Nefertiti

563 4 2Rujurile acestei colecţii sunt inspirate de regina Nefertiti şi de mişcarea Art Deco din anii ’20. Designul este unul deosebit, tuburile sunt fie aurii, fie acoperite cu lac negru. Fiecare ruj are un design special, putând fi ataşat la un lanţ şi transformat într-un pandantiv şi un accesoriu unic. Asta deoarece pentru Christian Louboutin, un designer și un creator de obiecte rare, rujul reprezintă bagheta magică a unei femei, pe care el a transformat-o într-o bijuterie prețuită. Inspirat de antichitățile Orientului Mijlociu, corpul de metal solid al rujului este o reminiscență a unui flacon prețios. Capacul coroană-turelă, care are un inel mic filetat, prins cu panglică de mătase, se poate transforma uşor într-un colier. Şi, ca orice brand care se respectă, preţul calităţii este pe măsură, iar un ruj costă 90 de dolari.

Tot anul trecut, înaintea colecţiei de rujuri, Christian Louboutin a lansat şi o colecţie de lacuri de unghii care a avut succes în toată lumea. Preţul unei sticluţe cu ojă este de 50 de dolari, excepţie făcând ediţia de Sărbători, oja „Starlight”, ce avea preţul de 675 de dolari, fiind decorată cu 1.500 de cristale Strass.

Add comment


Security code
Refresh