Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

561 4 3de Gabriela Niculescu

Accesoriile de păr au fost întotdeauna apreciate atât de hair-stiliştii din întreaga lume, cât şi de femeile cărora le place să varieze coafurile. Anul acesta, în trend sunt bentiţele boho, cu ajutorul cărora puteţi obţine coafuri simple, lejere, dar şi un look sofisticat şi delicat, în funcţie de modelul de bentiţă ales. Acestea se pot adapta ţinutelor sport, casual sau elegante, fiind de la simple benzi elastice colorate, la complexe bentiţe cu lănţişoare şi bijuterii. Lăsăm imaginile prezentate să vă inspire în crearea stilului propriu.

Optați pentru un aer relaxat şi romantic

561 4 5561 4 4În 2016, aveți posibilitatea de a da un aer relaxat şi romantic ţinutelor dumneavoastră. Fiţi în tendinţe folosind cele mai bune accesorii şi dând frâu liber creativităţii. Evoluţia stilului este marcată de folosirea unor elemente ce creează ţinute potrivite personalităţii şi corpului dumneavoastră. Stilul boho chic vă permite să încercaţi mai multe look-uri. Astfel, puteţi include bentiţele în rutina dumneavoastră zilnică, alegând dimensiunea potrivită şi felul în care veţi purta aceste accesorii. Bentiţele se pot purta simplu, pe frunte, peste părul desfăcut sau puteţi înfăşura şuviţele pe ele, pentru o coafură elaborată.

Add comment


Security code
Refresh