Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

560 4 11de Gabriela Niculescu

Recent, a apărut şi pe piaţa din România o invenţie ce se doreşte a fi nu doar utilă în aranjarea părului, cât şi mai puţin dăunătoare podoabei capilare. Producătorul periei ionice de îndreptat părul susţine că aceasta vă face viaţa mai uşoară, fiind foarte simplu de folosit, nu vă deteriorează părul la temperaturi ridicate, aşa cum se întâmplă atunci când folosiţi placa, iar printr-o simplă periere de câteva minute obţineţi un păr aranjat şi îndreptat.

Se foloseşte pe părul uscat

560 4 12Tot ce trebuie să faceţi este să vă pieptănaţi bine părul înainte de perierea cu dispozitivul ionic, apoi să lăsaţi peria să se încălzească, de preferat la 230°C. Temperatura aceasta s-ar putea să vi se pară ridicată, însă este cea ideală, deoarece nu deteriorează precum aceeaşi temperatură a plăcii de îndreptat părul. Apoi, treceţi lent cu peria prin păr, astfel încât să lăsaţi căldura să acţioneze pe fiecare şuviţă în parte. Periei ionice îi puteţi regla temperatura de la 140°C la 230°C şi o puteţi folosi doar pe părul uscat.

PONT. În comparaţie cu placa, această perie nu arde părul, ci, din contră, îl tratează şi îi redă strălucirea şi sănătatea, după cum afirmă producătorul.

Add comment


Security code
Refresh